Δυνατή Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά. Μάλιστα εδώ και λίγα 24ωρα είχε αρχίσει να κυκλοφορεί και πάλι η είδηση που έκανε λόγο για επιδείνωση της υγείας του.

Σήμερα (2/11) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά, Γρηγόρης Κωτσόπουλος, διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά δήλωσε: «Οποιαδήποτε πληροφορία επιδείνωσης της υγείας του Βασίλη Καρρά διαψεύδεται πλήρως! Η καθημερινότητά του είναι η ίδια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα.

Οποιαδήποτε ιατρική επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του.

Προφανώς και χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής αλλά, όσα ακούγονται και αναπαράγονται περί έκτακτων εισαγωγών στο νοσοκομείο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος και ευδιάθετος και αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτειά του».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.