Δακρύζει όλη η Ελλάδα με το τελευταίο μήνυμα της αδικοχαμένης δημοσιογράφου, Αριάδνης Γερασιμίδου

Ράγισε καρδιές η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Αριάδνης Γερασιμίδου η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Η νεαρή δημοσιογράφος είχε συγκινίσει όλη την Ελλάδα προ ημερών με την συγκλονιστική εξομολόγησή της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαρισμό στο Facebook, μιλούσε για τον αγώνα που έδινε να κρατηθεί στην ζωή, όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν υπήρχε άλλη χημειοθεραπεία που θα μπορούσε να κάνει.

Η ανάρτησή της έμοιζε τότε με κραυγή αγωνίας. «Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μετά το τραγικό τέλος, νέα ανάρτηση έγινε στο προφίλ της από οικείο της πρόσωπο και μεταφέρονται τα τελευταία λόγια που η ίδια η Αριάδνη ήθελε να αναρτηθούν:

«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!»

«Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!», έγραψε.

Μεταξύ άλλων, η Αριάδνη Γερασιμίδου ασχολούνταν με τις παρουσιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

ariadniiii
ΠΗΓΗ: FACEBOOK

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.