«Αναγκάζεται να ζει στο σκοτάδι…» – Νέες καταγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για την 34χρονη Ιωάννα Π. μετά την απάνθρωπη επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον περασμένο Μάιο στον τόπο εργασίας της, στην Καλλιθέα.

Πέντε μήνες μετά, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα αλλά και όσα αυτός είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ίδια αδυνατεί να βγει από το σπίτι της, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα τόσο με την όραση όσο και με την ακοή της.

«Αναγκάζεται να ζει στο σκοτάδι»

Το ίδιο κατέθεσε στην ανακρίτρια και η γιατρός της Ιωάννας, Δρ. Καλλοφώνου, η οποία υποστηρίζει πως το θύμα αδυνατεί να βγει έξω στο φως, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και με τα φώτα στο σπίτι της, καθώς όταν είναι αναμμένα αισθάνεται ισχυρούς πόνους στα σημεία του σώματός της που είναι καμένα. «Αναγκάζεται να ζει στο σκοτάδι», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορός ης.

Η γιατρός, μάλιστα, τονίζει πως η ποσότητα του καυστικού υγρού που η δράστιδα έριξε στην Ιωάννα ήταν ικανή να τη σκοτώσει και όχι απλά να την τραυματίσει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή. Όπως είπε, τα πρώτα 24ωρα της νοσηλείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμα, με τους γιατρούς να γνωρίζουν πως δεν ήταν δεδομένο πως το θύμα θα ζούσε! Ακόμα και αν η Ιωάννα επιβίωνε από τα τραύματα κατά την επίθεση υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να εισπνεύσει το βιτριόλι και να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις.

Έτσι, επίσημα πλέον, τα στοιχεία που έχουν προκύψει είναι τέτοια που πλέον μιλάμε για απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Υπάρχει μια πολύ σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση. Η ανακρίτρια ζήτησε τα έγγραφα από το νοσοκομείο και αμέσως μετά κλήθηκε να καταθέσει η γιατρός της Ιωάννας. Προκύπτει λοιπόν με σαφήνεια ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Γνώριζε η δράστης του εγκλήματος ότι μπορεί να της αφαιρέσει τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Λύτρας.

ΠΗΓΗ: instanews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.