Ρένα Κουβελιώτη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της δημοσιογράφου – Παλεύει με τη “συρρίκνωση εγκεφάλου”

Η Ρένα Κουβελιώτη, δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, θέλησε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, η Ρένα Κουβελιώτη παλεύει με την «συρρίκνωση εγκεφάλου», πρόδρομο στάδιο της άνοιας.

Μάλιστα, η ίδια έχει ετοιμάσει ένα βιβλίο με τίτλο «Θα με αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι», περιγράφοντας τα συναισθήματά της για όλο αυτό που βιώνει.

Η εφημερίδα «Καθημερινή», δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδό της, πληροφορίες για το συγκεκριμένο συγγραφικό εγχείρημα της Ρένας Κουβελιώτη και η ίδια θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ Tassoula Eptakili για τα τόσο τρυφερά σου λόγια … τιμή μου κάθε σου σχόλιο .

Δεν περίμενα να γίνω ποτέ πρωτοσέλιδο είναι αλήθεια. Όπως δεν περίμενα κ όλη αυτή την επίθεση αγάπης κυρίως από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα. Θα μ αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι; Λοιπόν ο τίτλος του βιβλίου μου που αύριο θα το δείτε για πρώτη φορά στην εκπομπή του φίλου Νίκου Μάνεση.

Ξέρετε δεν θέλω να μείνετε στον ιατρικό μου φάκελο ,αυτός λίγους ενδιαφέρει ,αλλά στην δυναμική της αγάπης … του αγώνα της κάθε μάνας που παλεύει μόνη της … πάντα όλες οι μανούλες βιάζονται να προλάβουν να συμβουλέψουν τα παιδιά τους … να τους μάθουν αρχικά γράμματα κ μετά έναν αξιακό κώδικα … Κάποιες έχουμε τους λόγους μας να βιαζόμαστε λίγο περισσότερο … Με μπούσουλα τα 24 γράμματα του αλφάβητου επιχειρώ κι εγώ … Α όπως αλήθεια όπως αγάπη … Β όπως βόλεμα όπως βία

Γ όπως γενναιότητα όπως γέννηση όπως γενναιοδωρία …

Εύχομαι να αισθανθείτε … τα πραγματικά μηνύματα του βιβλίου μου … είναι οι αλήθειες μου κ είμαι σίγουρη πως πολλές μάνες .. πολλά παιδιά χωρισμένων γονιών …. πολλές εργαζόμενες θα συναντήσετε εσάς στις σελίδες του …

Και επειδή κάποιοι έχετε ανησυχήσει για μένα θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ακόμα κ αν σωπάσει κάποτε – μετά από πολλά χρόνια- η μνήμη μου η ψυχή μου καθότι μεγάλη αλήτισσα θα δηλώνει κάθε μέρα παρούσα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.