Τι έγιναν οι συγγενείς του Χίτλερ; – Γιατί τα γονίδια του θα χαθούν για πάντα

Οι τελευταίοι απόγονοι της οικογένειας του αρχηγού των ναζί έχουν συμφωνήσει να μην παντρευτούν και να μην αποκτήσουν παιδιά, ώστε να διακοπεί για πάντα η γραμμή αίματος του Αδόλφου Χίτλερ. Πέντε μέλη έχουν απομείνει ως σήμερα από την οικογένεια Χίτλερ. Δύο ανίψια του από την αδελφή του: οι Πέτερ Ράουμπαλ, Χάινερ Χόχεγκερ και άλλα τρία ανίψια από τον αδελφό του.

Πρόκειται για τους Αλεξάντερ, Λούις και Μπρίαν Στιούαρτ- Χιούστον. Όλοι είναι Χίτλερ, αλλά φυσικά άλλαξαν το επίθετό τους, με εξαίρεση τα παιδιά της ετεροθαλούς αδελφής του, που έχουν άλλο επίθετο. Ακούγεται ειρωνικό, αλλά η γραμμή αίματος του θιασώτη της «κυρίαρχης φυλής» διακόπτεται εσκεμμένα, ως ανεπιθύμητη από το ίδιο του το σόι! Ο Πέτερ Ράουμπαλ, γεννημένος το 1931,  δεν έχει παιδιά, όπως αναφέρει η mixanitouxronou.gr.

Ο Χάινερ Χόχεγκερ γεννήθηκε το 1945. Επίσης δεν έχει απογόνους. Θεωρητικά δεν είναι αδύνατο να αποκτήσει, φαίνεται όμως να μην ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Απομένουν λοιπόν οι τρεις γιοι του αδελφού του Αδόλφου Χίτλερ, του Αλόις Χίτλερ Τζούνιορ. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 48 ως 64 ετών. Οι αδερφοί Στιούαρτ-Χιούστον όμως, έχουν συμφωνήσει να μην παντρευτούν και να μην κάνουν ποτέ παιδιά, ώστε να χαθούν για πάντα τα γονίδια του Χίτλερ!…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.