ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ-“ΧΑΣΤΟΥΚΙ” για τους Τούρκους: «Θανάσιμος Εθνικισμός» & εξ ορισμού ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ο κατάπτυστος απολογισμός των Τούρκων…(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το Ντοκιμαντέρ που αποδεικνύει ότι η γενοκτονία των Ποντίων ήταν ένα μεθοδευμένο σχέδιο της Κυβέρνησης της Τουρκίας…

Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται την απόφαση της κυβέρνησης της Τουρκίας να τερματίσει μία για πάντα την ύπαρξη ενός έθνους που βρισκόταν εντός της τουρκικής επικρατείας.Το εν λόγω ντοκιμαντέρ αποδεικνύει ότι οι Τούρκοι ήθελαν πάση θυσία τον ολοκληρωτικό αφανισμό των Ελλήνων στα πλαίσια μιας πολιτικής τουρκοποίησης η οποία υποστήριζε ότι η Τουρκία είναι για τους Τούρκους και κανένα άλλο έθνος δεν μπορεί να ευδοκιμεί στον δικό της τόπον και να προχωρά παράλληλα με τις δικές τις καταβολές και παραδόσεις.Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που ακολουθεί αποσαφηνίζεται το γεγονός πως η συγκεκριμένη ενέργεια των Τούρκων ήταν ένας θανατηφόρος εθνικισμός (ο οποίος είναι και ο ομώνυμος τίτλος του ντοκιμαντέρ “Lethal Nationalism: Genocide of the Greeks 1913-1923.”). Συγκεκριμένα αναφέρεται ήταν ένας θανάσιμος τούρκικος εθνικισμός ποτισμένος με φόβο και μίσος για το διαφορετικό.

Ακόμα,στο περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ αξίζει να σημειωθεί πως διευκρινίζεται ότι πρόκειται για προμελετημένες συστηματικές ενέργειες της τουρκικής Κυβέρνησης η οποία φέρει τη συνολική ευθύνητων φρικαλεοτήτων που ακολούθησαν και κύριο σκοπό είχαν να αφανίσουν μία και καλή την “διαφορετική εθνικότητα”.

Καταληκτικά, αποσαφηνίζεται πλήρως ότι οι ενέργειες της τουρκικής κυβέρνησης αποδίδουν τον πλήρη ορισμό των Ηνωμένων Εθνών τον οποίο τα τελευταία αποκαλούν γενοκτονία.

Δείτε το τρέϊλερ του ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.