Συρρίκνωση του Ελληνισμού από τα μαύρα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Η συρρίκνωση του Ελληνισμού και το Ελληνικό στοιχείο που «μολύνει» το Τουρκικό αίμα….( Εν συντομία.) Αφυπνισθείτε Έλληνες…

Και πάλι οι Βάρβαροι Οθωμανοί όπως ανέκαθεν, μέσω της εισβολής σήμερα του Ισλάμ στα ιερά πάτρια εδάφη, με δόλια μέσα και με την ανοχή των δόλιων συμμάχων μας…., επιζητούν να συρρικνώσουν ή ακόμη και να υποδουλώσουν τον Ελληνισμό….και να τον εξαφανίσουν….
Έλληνες όντες, βάρβαροις δουλεύσομεν; Ευριπίδης.
( Είμαστε Έλληνες και θα γίνουμεν δούλοι των βαρβάρων;)

Περί συρρίκνωσης αποσπασματικά αναφέρετε….Όσον αφορά πληθυσμό της Ελλάδας τότε τα μαύρα χρόνια, τα στοιχεία είναι χωρίς ιστορική επιβεβαίωση. Είναι θεωρητικά και κατά προσέγγιση, λόγω μη επίσημων απογραφών. Μερικοί αριθμοί που ενδεχομένως να βγάζουν κάποια αριθμητικά συμπεράσματα είναι: Επί Ιουστινιανού ο Βυζαντινός Ελληνισμός προσέγγιζε τα 25-30 εκ. σύμφωνα με τον Έρνεστ Στάιν για τον 4ο αιώνα, εκτός των πληθυσμών που ήταν υπό Ενετική κυριαρχία, αλλά και άλλων που ήταν διασκορπισμένοι στην Ευρώπη….Δηλ. Ο Ελληνισμός τότε ίσως να αριθμούσε περί τα 35-40 εκατ. …..Και αφού παρήλθαν αιματοβαμμένοι αιώνες διαπιστώθηκε το μέγα έγκλημα γενοκτονίας του Ελληνισμού με μια σχετικά επιβεβαιωμένη απογραφή και εκτιμήσεις που έγιναν το 1828 επί Καποδίστρια στο πολύ περιορισμένο (Ένα καντόνιο ουσιαστικά και το 10%(;), περίπου των σημερινών εδαφών),- search-, νεοσύστατο Ελληνικό κράτος και αριθμούσε 753,400, άτομα, με εκτίμηση ότι στις μη ελεύθερες ακόμη περιοχές και ειδικά σε απομακρυσμένες, ο αριθμός ήταν τριπλάσιος (;).

Δηλαδή το σύνολο των Ελλήνων στις υπόδουλες ακόμη περιοχές και νησιά, μαζί με τους Ελεύθερους Έλληνες του νέου κράτους ίσως προσέγγιζε τα 2,8 με 3 εκατ.(;), εκτός των Ελλήνων της διασπορά, αλλά και της Μ.Ασίας που ήταν άνω των 2 εκατ. Είναι ένας συνταρακτικός μικρός αριθμός σε σύγκριση με τα προηγούμενα αριθμητικά δεδομένα, ο οποίος προέκυψε μετά τις γενοκτονίες, σφαγές, σκλαβοπάζαρα και άλλα δεινά που οι Τούρκοι εφάρμοσαν για να αποδεκατίσουν τον Ελληνισμό. Ακόμη και το 1912 σύμφωνα με τον Γεώργιο Σκαλέρη στο βιβλίο του «Λαοί και φυλαί της Μ. Ασίας» (Αποσπασματικές πληροφορίες), οι Χριστιανικές μειονότητες στην Τουρκία, κυρίως Έλληνες ( 2,660,316) και Αρμένιοι ήταν 5,401,167.

Σήμερα είναι σχεδόν ανύπαρκτες ή αμελητέα ποσότητα… Σημειώνεται ότι, όταν η Σμύρνη κολυμπούσε στο αίμα από τις σφαγές του Κεμάλ, στην Β.Ελλάδα όπου ζούσαν χιλιάδες Τούρκοι Οθωμανοί δεν πειράχτηκε, ούτε σφάχτηκε κανείς, αλλά και ούτε απειλήθηκε ποτέ, ο Κεμάλ ότι αν δεν σταματούσαν οι σφαγές θα υπήρχαν αντίποινα; Τι είναι αυτό, το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής ή το σφάξε με αγά μου για ν΄αγιάσω…;

Δύσκολα να βγουν συγκεκριμένα ιστορικά αριθμητικά αποτελέσματα για την δραματική πληθυσμιακή μείωση του Ελληνισμού και αναπάντητα πολλά ερωτηματικά….Αυτονόητο όμως είναι ότι η Τουρκία με βάση την ιστορική της διαδρομή και τις πολεμοχαρείς εντολές του Μωάμεθ, που κατέγραψε στο Κοράνι, τις σφαγές και γενοκτονίες αποδυνάμωσε τον Ελληνισμό και ανδρώθηκε η ίδια με την ανοχή των Χριστιανών συμμάχων …… Οι Τούρκοι σε λασπωμένα στοιχειωμένα Ελληνικά χώματα, από αίμα σφαγιασθέντων Ελλήνων, ζούν….. Σπαρακτικές φωνές ακούγονται από τα εκατομμύρια Ελληνικές, Κυπριακές, αλλά και Χριστιανικές Ευρωπαϊκές ψυχές, που πονεμένα χάθηκαν επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ακολουθούν « Χαμένες Πατρίδες….»

Και επειδή δι-απρεπής και δι-άσημος *Έλληνας πολιτικός ο οποίος χάνει τον καιρό του εξ ου και το όνομα του, αναφέρει ντροπιαστικά ….ότι είμαστε όλοι παιδιά των Μωαμεθανών, προσθέτω ενδεικτικά τα ολίγα πιο κάτω:

*Όσον αφορά τον πιο πάνω, καλό θα ήταν να αναφέρετε στον εαυτό του, διότι κανείς δεν του παραχώρησε το δικαίωμα να μιλά εξ ονόματος των ΕΛΛΗΝΩΝ …και να πεί απλά …ότι είμαι παιδί των Οθωμανών….!

Σουλτάνοι που απέκτησαν παιδιά από Ελληνίδες Χριστιανές. ( Ενδεικτικά)

0 γιός του Σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή, Σουλτάνος Βαγιατζήτ παντρεύτηκε την πρώην ερωμένη του πατέρα του την 14χρονη καλλονή Χριστιανή, Ελληνοπόντια Μαρία ( γεν. 1453 – πέθ. 12η Ιουνίου 1510, 57 ετών), από το χωριό Λιβερά της Τραπεζούντας, στην οποία ο Σουλτάνος Μωάμεθ, της είχε δώσει το προσωνύμιο Γκιουλμπαχάρ ( εαρινό ρόδο). και αργότερα Σουλτάνα και Βασιλομήτωρ Βαλιντέ Σουλτάν, Gulbahar Ayse Hatun, μητέρα του γιού του γιου του , Σελίμ Α΄κ.ά. Όταν πέθανε, τάφηκε σε μεγαλοπρεπή τάφο στο τζαμί Ιμαρέτ Τραπεζούντας, το οποίο με δωρεά της ιδίας κτίσθηκε. Χαράχθηκαν στον τάφο, το τουρκικό όνομα της «Gulbahar Ayse Hatun» και δίπλα «Μπορούχ Ρουμ» – Εκ του γένους των Ελλήνων!

Ο Μεχμέτ Δ΄ με την Ευμανία Βορία – Ρουπιά Γιουλνούς Σουλτάν. Μεχμέτ Γ΄, γιός Σουλτάνου και της Πριγκίπισσας Κομνηνής από την Τραπεζούντα ( Βαπτίσθηκε Χριστιανός). Σουλτάνος Ιμπραήμ Α΄ και Μουράτ Δ΄, γιοί του Σουλτάνου Αχμέτ Α΄και της Αναστασίας Μαχμπεϊκέρ Κιοσέμ Σουλτάν – αντιβασίλισσας και ισχυρότερης γυναίκας της Οθωμανικής Αυτικρατορίας, κόρης ιερέα από την Τήνο. Μουράτ ο 1ος, γιός του Σουλτάνου Ορχάν και της Βυζαντινής πριγκίπισσας Ελένης ….Μακφιρούζ Χατιτζέ σύζυγος του Οσμάν Β΄ και άλλα μύρια περί βαρβάρων οι οποίοι αν και εμπλούτισαν το αίμα τους με γνήσιο Ελληνικό ευγενές αίμα….παρέμειναν ανά τους αιώνες και βάρβαροι και …Τούρκοι…..ο αμετανόητος λαός της οργής του θεού…χωρίς ιστορία και πολιτισμό…!

Τελικά, οι Μωαμεθανοί Τούρκοι, πρέπει να αποδεχτούν ότι εξ αγχιστείας «στοιχείο Ελληνικό τους μολύνει» και μίσος και φθόνο τους προκαλεί…. Ελληνίδες Βασιλομήτορες Τούρκων βασιλικών απογόνων, σύζυγοι Σουλτάνων, ένα εκατομμύριο Ελληνόπουλα και εκατοντάδες Κυπραιόπουλα (οι μετέπειτα γενίτσαροι), μεταφέρθηκαν στην Τουρκία επί Τουρκοκρατίας. Έλεγε ο Κύπριος Αρχιεπίσκοπος Εθνομάρτυρας Κυπριανός για το παιδομάζωμα «Τα παιδιά μας, παίρνουν οι άπιστοι μέσα από την αγκαλιά μας.» Χιλιάδες πανέμορφες Ελληνίδες και Κυπραιοπούλες, σύρθηκαν στα Τουρκικά χαρέμια, χιλιάδες Έλληνες και Κυπραίοι πουλήθηκαν στα Τουρκικά σκλαβοπάζαρα, χιλιάδες Έλληνες και Κυπραίοι βίαια εξισλαμίσθηκαν. Ήταν δυστυχώς μια βάρβαρη, ασύμβατη και βίαιη αιμοδοσία Ελληνικού γνήσιου ευγενούς αίματος, στους Μωαμεθανούς Τούρκους, που είναι εμφανής, γενετικά στην Τουρκία σήμερα αφού, κατ’ εξαίρεση, πολλοί Τούρκοι και Τουρκάλες, έχουν ιδιαίτερα ευγενή Ελληνικά χαρακτηριστικά και φυσιογνωμία, που καθόλου, δεν ταιριάζουν με την Τουρκική γενετική φυσιογνωμία, των γηγενών απογόνων των Μογγόλων και των *Γκεντούρκ, 8ος αιώνας. ( Γκιοκτούρκοι.)

*Ουράνιοι Τούρκοι: Γαλάζιοι εξ ου και Γαλάζια πατρίδα Gokturkler. Νομάδες Τουρκικών Τουρανικών απολίτιστων αγροίκων φυλών στην Κεντρική Ασία. Ηγέτης τους ο χαγανός Μπουμίν ( απεβίωσε το 562 μ.Χ.) ο οποίος δημιούργησε το Τουρκικό χαγάτο Γκιοκ Τουρακλαρί 582-746, το οποίο είναι καταγραμμένο στην παγκόσμια ιστορία ως ένα από τα πλέον βάρβαρα και αιμοδιψή χαγιάτα. Αυτό το όνειρο έχει και ο σημερινός απόγονος τους Σουλτάνος της Τουρκίας Ερντογάν ….όσον αφορά Γαλάζια Πατρίδα….Αφυπνισθείτε Έλληνες…!

Ο διάσημος Τούρκος ανθρωπολόγος Sevket Aziz Kansu , αλλα και ο Eugeni Pittard, Ifar Ihan, Gungor, Muftuoglou και ξένα ιδρύματα γενετικής, μετά από έρευνες που έγιναν, αναφέρουν: Οι Τούρκοι γνήσιοι γηγενείς της Μ. Ασίας – Τουρκίας, είναι όπως και οι πρόγονοι τους βραχυκέφαλοι, μεσοπρόσωποι, καμπύλο μέτωπο, με υποκίτρινο σκούρο χρώμα, λεπτόρινοι με γαμψή μύτη, με μεσοκεφαλία, δολιχοκεφαλία μογγολοειδή χαρακτηριστικά, βραχυσωμία, βραχυσκελία κλπ
Ίδε φυσιογνωμίες σε παλαιά πορτραίτα Τούρκων σουλτάνων.

*Τα επίθετα είναι καταγραμμένα και στην τουρκική ιστορία….

Συμπέρασμα, οι γνήσιοι Τούρκοι, είναι Μογγολικής καταγωγής με μίξη και άλλων νομαδικών άγριων φυλών, που ζούσαν στις στέπες της κοιτίδας τους, Κεντρικής Ασίας.

Διαπίστωση ελέγχου DNA Ελλήνων και Τούρκων. Των Ελλήνων με αρχαία σκελετικά δείγματα της Αρχαίας Ελλάδας και των Τούρκων από K.Ασία και σημερινή Τουρκία.

Όσον αφορά καταγωγή Ελλήνων, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άλλα Ευρωπαϊκά ιδρύματα, αλλά και ο ομότιμος καθηγητής γενετικής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης κ.ά., ο οποίος αφιέρωσε πολλά χρόνια για την γενετική καταγωγή των Ελλήνων, ενδεικτικά αναφέρουν ότι: Οι Έλληνες, όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν από DNA ξένων, αλλά αντίθετα μετέδωσαν το ισχυρό Ελληνικό DNA σε άλλους λαούς. Η γενετική έρευνα, δείχνει καταγωγή των Ελλήνων από Νεολιθική εποχή, με άμεση συνέχεια από τους Αρχαίους Έλληνες, χωρίς να έχει επηρεασθεί το DNA τους, ιδιαίτερα από ξένες προσμίξεις. Φυσιογνωμία προσώπου, με ευγενή χαρακτηριστικά, ευμορφία και σωματικά σχεδόν τέλειες αναλογίες….», ειδικά στις σημερινές Ελληνίδες , τα Ελληνόπουλα…..

Και επειδή οι Τούρκοι παρέμειναν …Βάρβαροι παρά τις κατακτήσεις ευγενών λαών….χωρίς ποτέ να επηρεασθούν και εξευγενισθούν και αποκτήσουν έστω υποτυπώδη πολιτισμό….Ένα τουρκικό γνωμικό ίσως (;) του διάσημου υπό διωγμό και εξορία, Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ (1901-1963) λέει…..« Όσον και να χτυπάς το σαμάρι, ο γάϊδαρος, γάιδαρος θα παραμείνει». Σε άλλο απόσπασμα κάποιου ποιήματος του γράφει και κάτι, για την τότε μάλλον Οθωμανική Αυτοκρατορία (Υπόδουλοι λαοί), αλλά επίκαιρο και για την σημερινή Τουρκία που επιβάλλει απαγόρευση ελευθερίας λόγου και τύπου – Εγκλωβισμός Τουρκικού λαού, πιστή Σαλαφιστική τήρηση του αιματόβρεκτου Κορανίου, οπισθοδρόμηση.. κλπ «….το πιο μεγάλο, επιβλητικό, μυστηριακό είναι, ένας άνθρωπος που τον εμποδίζουν να βαδίζει, είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουν!»

«Tovbe-Agir gunahla = Μετανοείτε – Οι αμαρτίες σας είναι βαριές!
( Αποσπασματικές πληροφορίες, συλλογή Bukhari, Κοράνι,Turk Filozofian-Ilahiyat, Ahmet Eldin κ.ά.)
Συμπληρωματικά….

Γνήσιο παλαιό βιβλίο από το οποίο πάρθηκαν βασικές αποσπασματικές ιστορικές πληροφορίες και για το ιστορικό βιβλίο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ και για την ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ, στο οποίο τυπώθηκε η χειρόγραφη «Αφήγηση του Φραντζή», ο οποίος υπηρετούσε τον Παλαιολόγο και ήταν αυτόπτης μάρτυρα της Άλωσης της Πόλης, διαφυλάχθηκε με την φροντίδα του Βασίλη Κυρατζόπουλου και μου εστάλη από τον φίλτατο συμπολεμιστή τιμημένο Στρατηγό ε.α. Δημήτρη Αλευρομάγειρο. Τυπωμένο τότε, με την επιμέλεια των Γ. Θεόφιλου και Μ. Πρακτικίδη. Είναι άγνωστο πότε τυπώθηκε για πρώτη φορά, αλλά σώθηκε το γνήσιο βιβλίο της Β΄έκδοσης του 1866. Είναι 50 σελίδων, αλλά εκπροσωπεί 5000 σελίδες δραματικής ιστορίας και πληροφοριών.

Σημ. Συμπληρωματικές επίσης πληροφορίες, από Ιστορικά κείμενα και αφηγήσεις της αγαπητής αείμνηστης Ελληνίδας καθηγήτριας μου, Κικής Τσιάντη Καλλίδου, φιλόλογου, διαπρεπούς ιστορικού, ποιήτριας, συγγραφέως . Η μεγάλη κυρία και δασκάλα Τσιάντη, μου άφησε ανεξίτηλες ιστορικές παρακαταθήκες και διδάγματα, που μου έδωσαν κουράγιο και έμπνευση για να «γράφω». Αιωνία της η μνήμη.

Περί επηρεασμού των Τούρκων βαρβάρων από την Ελληνική ιστορία αναφέρετε π.χ. και ο Μωάμεθ Β΄ ή *Φατίχ Σουλτάν Μehmet – Πατέρας Μουράτ Β΄(1404- 1451), Αφού η πραγματική του μητέρα πέθανε νωρίς, τον μεγάλωσε Ελληνίδα Χριστιανή σκλάβα την οποία θεωρούσε σαν μητέρα του. Μιλούσε άπταιστα τα Ελληνικά και γνώριζε την Ελληνική ιστορία, ειδικά περί Μ. Αλέξανδρου, αλλά ποτέ δεν εξευγενίσθηκε, αλλά και ούτε και παιδεία απέκτησε…παρέμεινε και αυτός…Τούρκος….φορτωμένος με χιλιάδες εγκλήματα κατά των Ελλήνων Χριστιανών….

Το ιστορικό τουρκικό περιοδικό Aktuel, αποκαλύπτει χειρόγραφο Fatihin Cocuclue Defteri, του Μωάμεθ Β΄ γραμμένα σε άπταιστα ελληνικά με καταχωρημένα πολλά χριστιανικά σύμβολα και εκφράζει ερωτηματικά δισεπίλυτα τόσον για την καταγωγή όσον και σε ποιόν Θεό πίστευε τελικά ο Μωάμεθ. Βεβαίως μια λογική απάντηση υπάρχει, ότι ο Μωάμεθ τελικά δεν είχε τον θεό του, αλλά είναι βέβαιον ότι με βάση τα προνόμια (Βεράτιο) που παρεχώρησε στον Γεννάδιο, που χρήστηκε Πατριάρχης μετά την Άλωση, κατά κόσμο Γεώργιο Σχολάριο και όσους Έλληνες ανθενωτικούς χριστιανούς δήλωσαν την άρνηση τους όσον αφορά ένωση Α. εκκλησίας και Δυτικής φανερώνει μια «παμπέσικη διπλωματική» συμπάθεια προς τους τότε Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς, που πήγαν με το μέρος του κατά την Άλωση. λόγω της αντιπάθειας τους προς Καθολική Εκκλησία ( Κρεττότερον έστιν ειδέναι εν μέση τη πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν λατινική.) και την αντιπάθεια του προς τους Καθολικούς, αλλά διευρύνει ακόμη περισσότερο τα ερωτηματικά περί της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας του Μωάμεθ. (;)

*Fatih, Πορθητής! Μωάμεθ ο πορθητής.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ –

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.