Ένα εγκληματικό σύστημα στήνει προβοκάτσια στην προβοκάτσια γιατί βλέπει τη μεγάλη «θύελλα» που έρχεται

Τα τελευταία γεγονότα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα, ένα πραγματικά οικογενειακό προάστιο, δείχνουν πως κάποιο κέντρο ήθελε να δημιουργήσει ένταση, να δημιουργήσει ταραχή, να προκαλέσει επεισόδια γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα αλλεπάλληλα Lockdown, την πολιτική του εμβολιακού φακελώματος, την καταστροφή χιλιάδων επαγγελματιών και ήταν η σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι. 

Την ίδια ώρα και ενώ θα πρέπει να συζητάμε πως θα εξελιχτούν τα τεράστια εθνικά ζητήματα που βρίσκονται την κόψη του ξυραφιού, να συζητάμε πως θα ενισχύσουμε επαγγελματίες που έχουν χάσει τις δουλειές τους, την τεράστια οικονομική καταστροφή που έχει επιφέρει η εγκληματικά ανόητη, για να μην πούμε χειρότερα λόγια, πολιτική της κυβέρνησης για την επιδημία του κορωνοϊού, η χώρα σπαράσσεται από πρωτοφανή επεισόδια που κυριαρχούν και αλλάζουν την επικαιρότητα.

Αστυνομικοί που χτυπούν αλύπητα ένα ανυπεράσπιστο νεαρό και ενώ ξέρουν ότι τους τραβάει κάμερα, όχι μόνο δεν σταματούν αλλά συνεχίζουν με μεγαλύτερη βία και οι σύντροφοι τους παρακολουθούν σα να μην συμβαίνει τίποτα, ήταν επόμενο να ξεσηκώσουν τεράστια οργή που προανήγγειλε στην συνέχεια όσα ακολούθησαν.

Ακολούθησε μια τεράστια λαϊκή διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας και εκεί οι γνωστοί  άγνωστοι κουκουλοφόροι βρήκαν την χρυσή ευκαιρία που τους πρόσφερε το σύστημα να κάνουν ότι έκαναν για άλλη μια φορά.

Έστειλαν στη συνέχεια κάποιους αστυνομικούς που με αλαλαγμούς ζητούσαν αίμα, ενώ κάποιοι άλλοι στην φωλιά του λύκου καθώς μια μικρή ομάδα με μηχανές περνούσε από το μέρος όπου βρίσκονταν εκατοντάδες εξοργισμένοι διαδηλωτές και όπως ήταν φυσικό ακολούθησε η βίαιη επίθεση στον αστυνομικό που η ζωή του σώθηκε ως εκ θαύματος

Όλα αυτά ήταν μια τέλεια εγκληματική σκηνοθεσία και ας νομίζουν κάποιοι που έχουν χάσει τα μυαλά τους ότι όλα αυτά δεν εξυπηρετούν το σύστημα, που ξεφεύγει προ το παρών από το χάος που έχει δημιουργήσει. ενώ ετοιμάζεται να προσφέρει ακόμα και εθνική κυριαρχία για να κρατήσει τις καρέκλες του.

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για όλα αυτά τα στημένα που σκοπό είχαν να ασκηθεί μεγαλύτερη καταστολή και πιο σκληρή εφαρμογή μέτρων κατά των εγκλεισμένων.

Το εγκληματικό πολιτικό σύστημα είναι ο μόνος ένοχος

Ο Νίκος Χειλαδάκης είναι Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.