Πλήρη στήριξη στην Κύπρο από τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε τη Δευτέρα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄, κατά τη διάρκεια της οποίας τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, το μνημόνιο συναντίληψης που υπεγράφη μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης καθώς και για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι καθημερινές προκλήσεις της Τουρκίας.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ ανέφερε στον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και επανέλαβε την πλήρη υποστήριξή του προς την Κύπρο, καθώς και την επιθυμία του για στενή συνεργασία και περαιτέρω, από κοινού δράση, προς την επίτευξη ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο βασιλιάς της Ιορδανίας εξέφρασαν εκατέρωθεν ευχές για το νέο έτος και συμφώνησαν να διατηρήσουν στενή επαφή και επικοινωνία, επεσήμανε ο κ. Κούσιος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.