Τα σενάρια για τις επόμενες φάσεις του πολέμου στην Ουκρανία

Τέσσερα είναι τα σενάρια για τις επόμενες φάσεις του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος μπορεί να τελειώσει σε μερικά χρόνια ή να συνεχιστεί μέχρι το 2030.

Το πρώτο σενάριο: Εξαρτάται από την αυξημένη και συνεχή δυτική υποστήριξη. Η Ρωσία θα κερδίσει περίπου το ένα τέταρτο του ουκρανικού πληθυσμού και εδάφους

Το δεύτερο σενάριο: Βασίζεται στη μέτρια και φθίνουσα δυτική υποστήριξη προς την Ουκρανία. Αρχικά τα πράγματα μπορεί να είναι όπως στο πρώτο σενάριο, αλλά η ταχύτητα της ρωσικής προέλασης θα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Το τρίτο σενάριο: Είναι πολύ παρόμοιο με το δεύτερο, αλλά με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί για τους Ρώσους, αλλά σε δύο χρόνια αντί για περίπου πέντε, έξι χρόνια.

Το τέταρτο και τελευταίο σενάριο: Η Ουκρανία υπερασπίζεται τον εαυτό της το 2024, αλλά το 2025 συνειδητοποιεί ότι η δυτική, και ειδικά η αμερικανική υποστήριξη, θα σταματήσει και ότι ο πόλεμος έχει χαθεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.