Το σχέδιο Μπάιντεν – Τζόνσον συνιστά μέγιστη απειλή για την Ελλάδα

Τα σχέδια των κυβερνήσεων της μεγάλης Βρετανίας και της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ με πρόεδρο τον Τζο Μπάιντεν, αποτελούν απειλή τόσο για την ανθρωπότητα όσο και για την Ελλάδα.

Η λεγόμενη «συμμαχία των δημοκρατιών» την οποία σχεδιάζουν τόσο ο Τζόνσον όσο και ο Μπάιντεν, στοχοποιεί ευθέως την Κίνα και την Ρωσία, ξυπνώντας στις μνήμες που ψυχρού πολέμου σε μία τελείως διαφορετική όμως περίοδο. Διότι σήμερα όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα γνωρίζει ότι ο κίνδυνος δεν προέρχεται από τους κακούς κομμουνιστές, αλλά από την Τουρκία και την προσπάθεια της να δημιουργήσει τον στρατό του Ισλάμ. Και αυτό δεν είναι κινδυνολογία, αλλά ανάλυση των πραγματικών περιστατικών όπως αυτά υφίστανται σε τέσσερα διαφορετικά πολεμικά μέτωπα. Στην Συρία, την Λιβύη, το Ιράκ και την Αρμενία.

BD4B0556 8DEB 449C 9582 E00D6C77A7A4
Όταν οι βρετανικές εφημερίδες παρουσίαζαν τον τρομοκράτη Μπιν Λάντεν ως μαχητή της ελευθερίας!

Εκεί ζήσαμε το αδιανόητο. Μία χώρα να προβαίνει σε απίστευτες ωμότητες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά ουδείς να καταδικάζει έμπρακτα αυτές τις ενέργειες. Ούτε ο ΟΗΕ, ούτε οι δυτικές συμμαχίες. Αντίθετα ακόμα και οι κυρώσεις που πρόσφατα υπέβαλαν οι ΗΠΑ στην Τουρκία, δεν αφορούν τις ωμότητες και τις θηριωδίες που έχει διαπράξει, αλλά το ότι ψώνισε ρωσικούς πυραύλους!

Είναι πλέον εμφανές ότι ισχυρά οικονομικά συμφέροντα ωθούν τις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης να μην λειτουργούν με όρους ανθρωπισμού, αλλά με όρους ιδιοτέλειας. Αυτή η εξέλιξη με την στοχοποίηση της Κίνας και της Ρωσίας, θα αναβάθμιση αυτόματα τον ρόλο της Τουρκίας και θα της επιτρέψει να συνεχίσει το ολέθριο για την ανθρωπότητα σχέδιο της με την δημιουργία ενός «στρατού του Ισλάμ» που δήθεν θα αγωνιστεί στο πλευρό της Δύσης κατά της Ανατολής.
Το ίδιο ολέθριο λάθος είχαν κάνει οι ΗΠΑ, ανεχόμενες την δράση του Μπιν Λάντεν και των ισλαμιστών τρομοκρατών στην Σερβία, όπου μάλιστα τότε με διθυραμβικά αφιερώματα βρετανικές εφημερίδες τον παρουσίαζαν ως μαχητή της Δημοκρατίας και της ελευθερίας! Όλοι γνωρίζουμε την συνέχεια με το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα που έχει γίνει εντός αμερικανικού εδάφους και την πτώση των δίδυμων πύργων.

Το ίδιο λάθος όμως είχαν κάνει τόσο η Βρετανία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες με τον Χίτλερ. Τον άφησαν να γιγαντωθεί θεωρώντας ότι θα αποτελέσει φόβητρο για την σοβιετική ένωση, και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε όλοι.

Σε αυτά τα εφιαλτικά σχέδια λοιπόν η Ελλάδα θα πρέπει να ορθώσει ανάστημα, διότι πλέον κρίνεται η ίδια η ύπαρξη της και η εθνική της ακεραιότητα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η Ελλάδα να δεχτεί νέο κλίμα ψυχρού πολέμου, που θα αναβαθμίσει την Τουρκία γεωπολιτικά, την ώρα που η Ελλάδα αποτελεί τον πρώτο της στόχο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.