Οι τούρκοι κάνουν πρόβα απόβασης, και κάποιοι θέλουν διάλογο άνευ όρων μαζί τους!

Οι τούρκοι κάνουν πρόβα απόβασης, και κάποιοι θέλουν διάλογο άνευ όρων μαζί τους!

Μεγάλη άσκηση διεξήχθη στην Τουρκία, στον κόλπο μάλιστα της Σμύρνης, με θέμα τι άλλο; Απόβαση σε ελληνικό νησί.

Αποδεικνύοντας το πόσο υποκριτές είναι οι ευρωπαίοι αλλά και κάποιοι ντόπιοι που επιθυμούν διάλογο άνευ όρων με την Τουρκία!

Δηλαδή διάλογο που θα περιλαμβάνει ακόμα και το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης νησιών, τον οποίο επίσημα τον έχουν θέσει οι τούρκοι στο τραπέζι.

Δηλαδή κάποιοι θέλουν να συζητήσουμε με τους τούρκους το ενδεχόμενο να αφοπλίσουμε τα νησιά μας, την ώρα που οι ίδιοι κάνουν πρόβες για το πως θα τα καταλάβουν!

Ό,τι ακριβώς έκαναν και στην Κύπρο δηλαδή.

Την ίδια στιγμή που οι τούρκοι απαιτούν αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, κάνουν πρόβες για το πως θα τα κατακτήσουν. Το γεγονός αυτό από μόνο του συνιστά την μεγάλη δικαίωση της Ελλάδας, η οποία επικαλείται το άρθρο 61 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ, περί επικείμενης απειλής, για να αντικρούσει τις τουρκικές αιτιάσεις.

Όταν οι τούρκοι κάνουν πρόβα κατάληψης ελληνικών νησιών, απέναντι μάλιστα από τα ελληνικά νησιά, απορούμε πραγματικά πως υπάρχουν ευρωπαίοι οι οποίοι να μας οδηγούν σε διάλογο άνευ όρων!

Η τουρκική άσκηση – πρόκληση πραγματοποιήθηκε στον κόλπο της Σμύρνης μεταξύ 14-18 Δεκεμβρίου. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν επίσης Επιθετικά ελικόπτερα και γενικής χρήσης ελικοπτερα της Διοίκησης των Χερσαίων Δυνάμεων και των μαχητικών αεροσκαφών της Διοίκησης των Εναέριων Δυνάμεων. Έκτός φυσικά από το Πολεμικό Ναυτικό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.