Η ΚΟΥΒΑΝΗ ΠΟΥ “ΜΑΣ προκαλεί” με τα μαγιό της

Η Κουβανή που έχει πάρει τα μυαλό πολλών ανδρών είναι η Vida Guerra. Η Vida κατάγεται από την Κούβα, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά της στο New Jersey.

Μεγάλωσε πολύ συντηρητικά από τους γονείς της, πάντα όμως ήθελε να γίνει μοντέλο, αλλά ποτέ δεν της δόθηκε ευκαιρία, ώσπου ένας φίλος της συγκέντρωσε φωτογραφίες και τις έδωσε στο FHM στη Νέα Υόρκη.

Τον Δεκέμβριο του 2002 δημοσιεύθηκαν στο FHM κι έτσι θα ξεκινήσει η καριέρα της Vida, που την οδήγησαν σε πολλές φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά, μουσικά βίντεο, ακόμη και ταινίες, και την έκανε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

What Car ?Δώρο τα τελη κυκλοφορίας, η ασφάλεια και όχι μόνο…Φέτος τα δώρα τα φέρνει η…?Απόσυρση, ανταλλαγή και μοναδικές τιμές τώρα…Εως 31.12 με τιμές ΣΟΚ…Ασφάλεια για το αυτοκίνητό όπως εσύ τη θέλεις ΤΩΡΑ…

Τώρα στην ηλικία των 44 ετών, η Vida δημιουργεί όμορφες εικόνες με νέους φωτογράφους σε έναν κόσμο διαφορετικό, που πρωταγωνιστούν τα μέσα κοινωνικές δικτύωσης.

Δείτε μερικές από τις πολλές σούπερ σέξι φωτογραφίες της…

vida-guerra-a640 vida-guerra-b640 vida-guerra-c640 vida-guerra-d640 vida-guerra-e640 vida-guerra-f640 vida-guerra-g640 vida-guerra-h640

Πηγή: https://www.newsauto.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.