3 χρήσεις της μουστάρδας που δεν γνωρίζετε

Εκτός από τη χρήση της στη μαγειρική, η μουστάρδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για ομορφιά, καθώς και για ανακούφιση από τον πόνο.
Απαλύνετε τους πόνους της πλάτης
Κάντε ένα μπάνιο σε κίτρινη μουστάρδα για να απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη και τους πόνους της αρθρίτιδας. Ρίξτε 175-240ml μουστάρδα μέσα στο ζεστό νερό της μπανιέρας. Ανακατέψτε καλά και μείνετε μέσα στο νερό για 15 λεπτά. Αν δεν έχετε χρόνο για μπάνιο μπορείτε να τρίψετε τη μουστάρδα απευθείας στα σημεία που πονούν. Χρησιμοποιείτε μόνο ήπια κίτρινη μουστάρδα και φροντίστε να την δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή. Η αδιάλυτη μουστάρδα μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας.
Ανακουφιστείτε από το κρύωμα
Τρίψτε το στήθος σας με παρασκευασμένη μουστάρδα, βρέξτε μια πετσέτα με ζεστό νερό, στύψτε τη, και τοποθετήστε τη πάνω από τη μουστάρδα.
Φτιάξτε μάσκα προσώπου
Βάλτε στο πρόσωπό σας λίγη ήπια κίτρινη μουστάρδα για να χαλαρώσει και να τονώσει την επιδερμίδα σας. Δοκιμάστε το σε μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ερεθίσει το δέρμα σας.

Πηγή πληροφοριών: metrogreece.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.