Με αυτές τις τρείς κινήσεις θα έχει το κινητό σου τη σωστή θερμοκρασία

Ως γνωστόν τις ημέρες όπου η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή, το κινητό μας κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε.

 

Έτσι, πρέπει να το προσέχουμε καθώς αν ανέβει πολύ η θερμοκρασία του μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην μπαταρία ή και στην οθόνη της συσκευής.

Δες ποιες είναι οι τρεις κινήσεις για να κρατάς το κινητό σου στη σωστή θερμοκρασία:

1. Μην το έχεις συνέχεια στην τσέπη σου

Είναι πολύ σημαντικό να μην κρατάς το κινητό για πολλές ώρες στην τσέπη σου ειδικά όταν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες στην ατμόσφαιρα. Να θυμάσαι ότι το σώμα σου ανεβάζει θερμοκρασία και αυτό από μόνο του μπλοκάρει τη διαδικασία ψύξης της συσκευής σου. Επίσης όταν το φορτίζεις θα πρέπει να το έχεις σκιά.

2. Μην αφήνεις το κινητό στο αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητό σου λειτουργεί σαν θερμοκήπιο το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και δεν είναι καλή ιδέα να αφήνεις εκεί το κινητό σου ούτε καν για λίγα λεπτά. Η ζημιά που μπορεί να προκαλέσεις στο κινητό σου είναι μεγάλη.

3. Μην χρησιμοποιείς το κινητό συνέχεια

Είναι ο νούμερο ένα λόγος που κάνει το κινητό σου να υπερθερμένεται. Αν νιώθεις εξαρτημένος, εν ανάγκη απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις. Επίσης, η λειτουργία πτήσης θα το βοηθήσει να κρυώσει πιο γρήγορα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.