Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτό είναι το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Φωτεινή Πετρογιάννη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks μίλησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας, για τους κριτές αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Όπως είπε η Αλεξάνδρα, «δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες, μου αρέσει να είμαι περσόνα, να μην έχω ρόλους. Μου αρέσει η ταμπέλα της παίκτριας του ριάλιτι γιατί ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν ήταν το Big Brother, δεν ήταν το Power of Love. Δεν μου αρέσει πολύ το φετινό My Style Rocks, είμαι του αυθεντικού, του ορίτζιναλ, του πρώτου. Δεν με έχει τραβήξει κάτι. Προτιμώ την Χριστοπούλου από την Κατσαϊτη και τον Χριστόπουλο από τον Γαβαλά».

Για το πιο ακραίο που έχει συμβεί σε σχέση της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε ότι« έχει υπάρξει πρώην σχέση που όλο ήταν ακραίο… Αυτό που πας μέχρι το περίπτερο και κοιτάει να δει αν έχεις όντως πάει».

«Τον πρώτο καιρό με τον Αριστομένη είχα ένα θεματάκι με τη ζήλια. Κοιτούσα το κινητό όταν έγραφε και συνέχεια ρωτούσα “ποια είναι αυτή;”, “γιατί σου δείχνει το στήθος της;”. Δεν θέλω να δω τον άντρα μου να φλερτάρει, να το μάθω ή να το ακούσω, αλλά δεν με πειράζει κιόλας αν το κάνει. Αν δει μία ωραία γυναίκα στο ιατρείο και την φλερτάρει έμμεσα, δεν μου αρέσει το άμεσα που με προσβάλλει, αυτό δεν με πειράζει. Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι σε καπό αυτοκινήτου», πρόσθεσε.

Επίσης, εξήγησε γιατί έκανε unfollow τον Λάκη Γαβαλά. «Τα είχε βάλει ένα φεγγάρι με τα μαλλιά μου γιατί τα είχα κάνει άφρο και έλεγε ότι κυκλοφορώ σαν πρόβατο. Δεν μπορούσα να το δεχτώ από τον Λάκη Γαβαλά, να το πει ένας συντηρητικός ναι…» .

Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.