“Δαγκωτό” Ραμόνα – Η Playmate που είναι υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές της Βαυαρίας – ΦΩΤΟ

Η εκρηκτική Playmate Ραμόνα Μπέρνχαρντ έρχεται να ταράξει τα νερά της πολιτικής στη Γερμανία καθώς πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές της Βαυαρίας.

Η 31χρονη καλλονή δήλωσε ότι θα είναι υποψήφια στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Μαρτίου του 2020 στη γενέτειρά της για το περιφερειακό συμβούλιο του Dillingen an der Donau.

“Κατεβαίνω με το ψηφοδέλτιο των Ελεύθερων Πολιτών. Το όνομά μου είναι στην ενδέκατη θέση”, δήλωσε η εντυπωσιακή πρώην Playmate μιλώντας στην Bild.

Στην εκλογική της εκστρατεία, η Ραμόνα Μπέρνχαρντ επικεντρώνεται σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης.

“Ως νοσοκόμα είμαι πρωτίστως αφοσιωμένη στον τομέα της υγείας… Για παράδειγμα, αγωνίζομαι για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία της περιοχής. Οι νοσοκόμες είναι επίσης πάντα στην καρδιά μου. Πρέπει να τους δείξουμε μεγαλύτερη εκτίμηση”, ανέφερε η 31χρονη.

Έχοντας γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Playboy περισσότερες από 20 φορές, καθώς και σε άλλα περιοδικά από τις ΗΠΑ έως την Αυστραλία, η Ραμόνα Μπέρνχαρντ πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί.

“Νομίζω ότι αυτές οι εμπειρίες μπορούν να με βοηθήσουν”, σημείωσε η 31χρονη και πρόσθεσε:

“Δεν θα κάνω ξανά άλλες γυμνές φωτογραφίσεις… Τώρα, προτιμώ να ασχοληθώ σοβαρά με την πολιτική και να βοηθήσω τους ανθρώπους στην πατρίδα μου”.

Πηγή πληροφοριών: Bild

Πηγή ΦΩΤΟ: Bild, Instagran, frei

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.