Απόψε ο τελικός της Eurovision – Σε ποια θέση θα εμφανιστουν Ελλάδα και Κύπρος

Απόψε θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ ο τελικός της Eurovision. Η Κύπρος εκπροσωπείται από την Τάμτα, με το τραγούδι “Replay”. Η κυπριακή συμμετοχή θα εμφανιστεί στην 11η θέση και η Ελλάδα, με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι “Better Love”, θα εμφανιστεί στην 13η θέση.

Στον τελικό παίρνουν μέρος 26 χώρες που προέκυψαν από τους δύο ημιτελικούς, τις χώρες των «Big Five» και τη διοργανώτρια χώρα.
Στη σκηνή του Εκθεσιακού Κέντρου που φιλοξενεί την 64η διοργάνωση θα εμφανιστεί η Μαντόνα, η οποία θα παρουσιάσει δύο τραγούδια. Το νέο της single «Future», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «MADAME X», και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου και τη διαχρονική της επιτυχία «Like a Prayer».

Στη σκηνή θα ανέβει και η Ελένη Φουρέιρα, που πέρσι έφτασε στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού, εκπροσωπώντας την Κύπρο, σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends». Mαζί της θα είναι και οι: Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka.

Η Ελένη Φουρέιρα θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007, ενώ στη συνέχεια, όλοι οι καλλιτέχνες θα πουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision το 1979.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.