Ο Κιμ Γιόνγκ ουν ξεφτιλίζει για ακόμα μια φορά το μιντιακό σύστημα της Δύσης!!!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε δημοσίως για πρώτη φορά μετά από 20 ημέρες, όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στη Βόρεια Κορέα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων KCNA, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έκοψε την κορδέλα κατά το άνοιγμα ενός εργοστασίου λιπασμάτων, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Sunchon, βόρεια της πρωτεύουσας Πιονγκγιάνγκ. Τον Κιμ συνόδευε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Τζονγκ, η οποία εμφανίστηκε το προηγούμενο διάστημα ως η πιθανότερη διάδοχος στην περίπτωση που επιβεβαιωνόταν το σενάριο θανάτου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας

Τα δήθεν σοβαρά μέσα ενημέρωσης της Δύσης έπεσα στην παγίδα με τα φέικ news για τον δήθεν θάνατο του Κιμ Γιόνγκ ουν όποιος τους ξεφτίλισε για ακόμα μια φορά.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ οι άνθρωποι στο εργοστάσιο «ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς» όταν εμφανίστηκε. Υπήρχαν πολλά ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του τον τελευταίο καιρό.

Σε προσπάθεια να σταματήσουν οι φήμες για τον «θάνατό» του δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες από τα εγκαίνια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.