Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ των «Κίτρινων Γιλέκων» – Ξεσπαθώνει κατά Μακρόν

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

Σε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Πάμελα Άντερσον καταγγέλλει «τη βία των ελίτ σε Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο».

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός γράφει:

«Σιχαίνομαι τη βία… Αλλά γιατί συγκρίνεται η βία όλων αυτών των ανθρώπων που καίνε πολυτελή αυτοκίνητα, σε σύγκριση με τη δομική βία των ελίτ των γαλλικών και των παγκόσμιων ελίτ;

Αντί να «υπνωτιζόμαστε» από τα πλάνα με τις φωτιές, πρέπει να θέσουμε το ερώτημα από πού προήλθε αυτό το φαιν.ομενο…

Και η απάντηση είναι η εξής: Προήλθε από τις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ της μητροπολιτικής ελίτ και των φτωχών αγροτών, μεταξύ των πολιτικών που εκπροσωπούνται από τον Μακρόν και του 99% των ανθρώπων που δεν αντέχουν άλλες ανισότητες, όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Το αληθινό ερώτημα είναι αν η ανυπακοή μπορεί να είναι εποικοδομητική, τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, αν μπορούν οι προοδευτικοί στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια έτσι ώστε αντί της βίας να έχουμε εικόνες κατασκευής ίσων και ισότιμων κοινωνιών».

Με αυτές τις αναρτήσεις η Πάμελα Άντερσον έχει ενταχθεί στον μακρύ κατάλογο των προσωπικοτήτων παγκοσμίως που υποστηρίζουν το δημοφιλές κίνημα διαμαρτυρίας των «Κίτρινων Γιλέκων» που έχει κλονίσει τη Γαλλία εδώ και αρκετές εβδομάδες.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.