ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΚΑΝΣΑΣ: ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ νεκρό και 40 τραυματίες σε τροχαίο

Στο https://www.newsit.gr διαβάσαμε:

Το τροχαίο στο Άρκανσας έγινε στις 02:40 τα ξημερώματα, ενώ το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα νέων του Orange Mound, βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ένα παιδί να σκοτωθεί, 40 άνθρωποι να τραυματιστούν και τρία παιδιά να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια.

Το μοιραίο τροχαίο έγινε στην Saline County και ενώ η ομάδα επέστρεφε από τουρνουά στο Τέξας. Στο λεωφορείο τη στιγμή του τροχαίου βρίσκονταν παιδιά από 7 έως 12 ετών. Μαζί τους βρίσκονταν και τέσσερις προπονητές.

BREAKING: New video from the scene of a deadly bus crash west of Little Rock involving Orange Mound youth football players. Arkansas State Police confirm one child has died. Stay with @WMCActionNews5 for updates. pic.twitter.com/ko9ZM3eQ93

— Brandon Richard (@BrandonLRichard) December 3, 2018

Οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι παιδιά, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πολιτειακή αστυνομία του Άρκανσας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το λεωφορείο που είχε αναχωρήσει από το Τέξας και κατευθυνόταν στο Μέμφις του Τένεσι, βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε.

FULL STATEMENT FROM ARKANSAS STATE POLICE: pic.twitter.com/OPN8ouQJuR

— Brandon Richard (@BrandonLRichard) December 3, 2018

Ο οδηγός έδωσε ήδη κατάθεση στους αστυνομικούς.(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.