Νέα εξέλιξη – με εντολή Τραμπ, 800 αμερικανοί στρατιώτες σε κοινά γυμνάσια με την Αίγυπτο!

Με εντολή του προέδρου Τραμπ, για δεύτερη φορά μετά το 1980, η πρώτη ήταν πάλι πέρυσι, πάλι με εντολή του αμερικανού προέδρου, 800 αμερικανοί στρατιώτες θα συμμετάσχουν στην άσκηση «λαμπρό αστέρι» που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο. Είναι πλέον γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες άφησαν πίσω τους την ολέθρια πολιτική της Κλίντον που είχε μετατρέψει την περιοχή σε ισλαμιστική κόλαση και στρέφονται στους δύο σταθερούς πυλώνες της περιοχής. Την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Εδώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν ο πρώτος δυτικός αξιωματούχος που επισκέφτηκε την Αίγυπτο του Σίσι και ο Προκόπης Παυλόπουλος αμέσως μετά ήταν ο πρώτος αρχηγός κράτους που άνοιξε τις πόρτες σε αυτόν τον άνθρωπο που πραγματικά έσωσε όχι μόνο την Αίγυπτο αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Εάν είχε επικρατήσει ο εκλεκτός της Κλίντον, ο Μόρσι η Αίγυπτος θα είχε γίνει νέα Λιβύη με ασύλληπτες και ολέθριες συνέπειες για την περιοχή μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.