Πούτιν: Αφήστε τα παιδιά να διαβάσουν τη Βίβλο, την Τορά, το Κοράνι

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι το διάβασμα της Βίβλου, του Κορανίου και τη Τορά θα αποδειχθεί χρήσιμο στα παιδιά καθώς όλες οι θρησκείες βασίζονται σε ανθρωπιστικές ιδέες που θα οδηγήσουν σε έναν «καλύτερο κόσμο».

«Αφήστε τα να διαβάσουν τη Βίβλο, αυτό σε κάθε περίπτωση θα αποδειχθεί χρήσιμο, αφήστε τα να διαβάσουν τη Τορά, το Κοράνι. Αυτό σίγουρα θα είναι καλό για τα αγόρια και για τα κορίτσια γιατί όλες οι θρησκείες του κόσμου βασίζονται σε ανθρωπιστικές ιδέες», δήλωσε ο Πούτιν όταν κλήθηκε να απαντήσει ποιο βιβλίο θα πρότεινε στα παιδιά από κάθε χώρα.

Υπογράμμισε επίσης ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερο μέρος αν οι άνθρωποι ακολουθούσαν αυτές τις ιδέες.

Εξήγησε ότι «σε όλες τις θρησκείες του κόσμου υπάρχουν ανθρωπιστικές αρχές και αν ακολουθήσουμε αυτούς τους κανόνες ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, πιο ήρεμος και πιο σταθερός».

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Πούτιν με επικεφαλής των διεθνών Μέσων ενημέρωσης στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF).

Το SPIEF ξεκίνησε την Πέμπτη και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.