Αποκάλυψη βόμβα από Γεωργιανό πολιτικό: Η Δύση μας πίεζε να κηρύξουμε πόλεμο στη Ρωσία – «Θα κάνετε αντάρτικο στα δάση»

Αξιωματούχος δυτικού κράτους είχε συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό Garibashvili και του πρότεινε την εμπλοκή της Γεωργίας σε ανοιχτή σύγκρουση με τη Ρωσική Ομοσπονδία

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που ξεσκεπάζουν τις βρόμικες πρακτικές με τις οποίες η Δύση προσπαθεί να σύρει και να προκαλέσει τη Ρωσία σε έναν πόλεμο πολλαπλών μετώπων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις που έρχονται από τη Γεωργία, ένας υψηλόβαθμος Δυτικός αξιωματούχος πρότεινε στον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας, Irakli Garibashvili, να ξεκινήσει έναν τριήμερο πόλεμο με τη Ρωσία, όπως αποκάλυψε ο Γεωργιανός επιχειρηματίας και ιδρυτής του κυβερνώντος κόμματος “Georgian Dream – Democratic Georgia”, Bidzina Ivanishvili, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι “Imedi”.
Όπως διευκρίνισε ο πολιτικός, ένας αξιωματούχος από μια δυτική χώρα είχε συνομιλία με τον Garibashvili, και του πρότεινε την εμπλοκή της Γεωργίας σε ανοιχτή σύγκρουση με τη Ρωσική Ομοσπονδία.
Την ίδια στιγμή, ο Δυτικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι η Γεωργία θα μπορούσε να αντέξει για «τρεις ή τέσσερις ημέρες».
Ο Ivanishvili επεσήμανε ότι ο ίδιος εξέφρασε την οργή του, αναφέροντας ότι ο γεωργιανός λαός θα μπορούσε να καταστραφεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
«Είστε τρία ή τέσσερα εκατομμύρια. Δεν θα σας σκοτώσουν όλους σε τρεις ή τέσσερις ημέρες. Μετά μπορείτε να ξεκινήσετε ένα αντάρτικο κίνημα στο δάσος. Θα σας βοηθήσουμε και θα πολεμήσετε από εκεί», ανέφερε ο Ivanishvili, παραθέτοντας τα λόγια του Δυτικού αξιωματούχου.

Νωρίτερα, είχε δοθεί στη δημοσιότητα δήλωση του Προέδρου του Γεωργιανού Κοινοβουλίου, Shalva Papuashvili, σύμφωνα με την οποία η Ουκρανία προσπαθούσε να παρασύρει τη Γεωργία σε ένα σενάριο σύγκρουσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

www.bankingnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.