Τρίτη απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση – Συνελήφθη ο οπλοφόρος

Είχε πλαστή ταυτότητα, πιστόλια κι ένα ημιαυτόματο τυφέκιο

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας Ρίβερσαϊντ ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας από το Λας Βέγκας συνελήφθη το Σάββατο στις ΗΠΑ για παράνομη κατοχή δύο πυροβόλων όπλων στην συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Coachella, κι ενώ είχε εισέλθει στον χώρο με πλαστή ταυτότητα, όπως ο πρώτος που είχε αποπειραθεί να τον δολοφονήσει.

Οι αστυνομικοί που είχαν οριστεί για τη συγκέντρωση του πρώην προέδρου ήρθαν σε επαφή με έναν οδηγό που επέβαινε σε ένα SUV σε σημείο ελέγχου κοντά στη διασταύρωση της λεωφόρου 52 και της Celebration Drive.

Εκεί, οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι ο άνδρας κατείχε παράνομα ένα πιστόλι, ένα ημιαυτόματο τυφέκιο και έναν γεμιστήρα μεγάλης χωρητικότητας και πλαστή ταυτότητα.

 

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος αναγνωρίστηκε αργότερα ως ο 49χρονος Vem Miller, τέθηκε υπό κράτηση στο Κέντρο Κράτησης John J. Benoit και ανακρίνεται.

«Το περιστατικό αυτό δεν επηρέασε την ασφάλεια του πρώην προέδρου Τραμπ ή των συμμετεχόντων στην εκδήλωση», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή πυροβολισμοί σε σχέση με το περιστατικό, αλλά, όπως στην δεύτερη προσπάθεια δολοφονίας του, θεωρείται ότι είχε στόχο τον πρώην πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο των Ρεπουπλικανών.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.