Ομπάμα και Δημοκρατικοί καταδικάζουν την επίθεση κατά του πρώην προέδρου Τραμπ

Ανακουφισμένος δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα από το ότι δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Ντόναλντ Τραμπ κατά την επίθεση ενόπλου σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει θέση για πολιτικά υποκινούμενη βία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δεν υπάρχει καμιά απολύτως θέση για πολιτική βία στη δημοκρατία μας. Παρότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, θα πρέπει να είμαστε όλοι ανακουφισμένοι που ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και να αδράξουμε την ευκαιρία για να δεσμευτούμε εκ νέου στην πολιτισμένη συμπεριφορά και στον σεβασμό της πολιτικής. Η Μισέλ και εγώ του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Eπικεφαλής της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των ΗΠΑ: «Σκέφτομαι τον πρώην πρόεδρο Τραμπ και προσεύχομαι γι’ αυτόν»

«Σκέφτομαι τον πρώην πρόεδρο Τραμπ και προσεύχομαι γι’ αυτόν», ανέφερε ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Χακίμ Τζέφρις αντιδρώντας στην επίθεση ενόπλου εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου στην Πενσιλβάνια.

Επικεφαλής της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία: «Η πολιτική βία δεν έχει καμιά θέση στις ΗΠΑ»

«Η πολιτική βία δεν έχει καμιά θέση στις ΗΠΑ», τόνισε ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία, ο Τσακ Σούμερ, αντιδρώντας στην επίθεση ενόπλου εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία της χώρας, του Ντόναλντ Τραμπ, λίγη ώρα προτού αρχίσει την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.