Υστερία στο ΝΑΤΟ, θα εμπλακεί στην Ουκρανία – Zelensky: Δεν θα τα καταφέρουμε

Οι δηλώσεις του Macron του Γάλλου Προέδρου – που δεν υπηρέτησε ποτέ στον στρατό – ότι εξετάζεται να σταλεί στρατός του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία… αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία… δεν είναι τυχαίες.
Για τους Ρώσους εάν το ΝΑΤΟ εμπλακεί αυτό θα σημάνει κήρυξη πολέμου στην Ρωσία… και αυτομάτως θα ενεργοποιήσουν το αμυντικό τους δόγμα με χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων.
O Macron
υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να δεχθεί νίκη της Ρωσίας αλλά δυστυχώς για τον Macron… η Ρωσία κερδίζει…
Ο συνασπισμός των προθύμων δηλαδή ορισμένων χωρών έχει σχεδιαστεί όντως για να εμπλακεί στην Ουκρανία, είναι σχέδιο της CIA από το 2022 αλλά είναι απίθανο να δούμε άμεση εμπλοκή των στρατιωτών του ΝΑΤΟ και των Ρώσων.
Εάν το ΝΑΤΟ εμπλακεί σε επιθέσεις κατά των Ρώσων αυτό θα σημάνει κύρηξη πολέμου στην Ρωσία και τότε απλά το ΝΑΤΟ θα εξαφανιστεί… οι Ρώσοι θα χτυπήσουν την Ουκρανία με όλα τα μέσα… δίχως αύριο…
Το Ουκρανικό μέτωπο κατέρρευσε ήδη οι Ρώσοι προελαύνουν με ρυθμό 3 χιλιόμετρα την μέρα, η Ουκρανική άμυνα δεν υπάρχει…
Μόνο τις τελευταίες εβδομάδες ο ρωσικός στρατός απελευθέρωσε 317 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδαφών.
Δυτικά της Avdiivka καθημερινά χάνουν 3-4 χωριά οι Ουκρανοί, ενώ δυτικά του Bakhmut οι Ρώσοι έβαλαν πλώρη για το Chasiv Yar…
Το Chasiv Yar
είναι ένα στρατηγικό Ουκρανικό οχυρό – πόλη που οι Ρώσοι θέλουν να καταλάβουν.

Μετά την πλήρη αποτυχία των δυτικών οπλικών συστημάτων, τα φλεγόμενα Leopard και Abrams κάνουν τον γύρο του κόσμου… το ΝΑΤΟ τελεί σε καθεστώς μόνιμης υστερίας…

Οι Ρώσοι με 3.203 βόμβες ολίσθησης διαλύουν την Ουκρανία

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έριξαν 3.203 βόμβες ολίσθησης εναντίον ουκρανικών πόλεων και θέσεων πρώτης γραμμής μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 24ης Φεβρουαρίου 2024 δηλαδή μέσα σε 2 μήνες…

Οι ρωσικές δυνάμεις αύξησαν τη χρήση επιδρομών με βόμβες ολίσθησης και ήταν σε θέση να πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κλίμακα για να παρέχουν στενή αεροπορική υποστήριξη στα επίγεια στρατεύματα στην Avdiivka, στην περιφέρεια του Donetsk, διευκολύνοντας τη ρωσική προέλαση.

Zelensky (Πρόεδρος Ουκρανίας): Ο Ουκρανικός στρατός δεν θα τα καταφέρει εάν οι ΗΠΑ και η Δύση σταματήσουν την βοήθεια

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα είναι σε θέση να αμυνθούν χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky σε συνέντευξή του στο CNN.
«Ο κόσμος θα είναι έτοιμος, αλλά τα πυρομαχικά δεν θα είναι έτοιμα, οι ταξιαρχίες δεν θα είναι έτοιμες… όχι μόνο για την αντεπίθεσή μας, δεν θα είναι έτοιμοι να αμυνθούν, να παραμείνουν δυνατοί.
Θα είναι πολύ δύσκολο”
Ο Zelensky πρόσθεσε ότι η θέση της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης εξαρτάται από τη βοήθεια των ΗΠΑ.
«Κίνηση, επιτυχία, πρόοδος – όλα εξαρτώνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε ο Zelensky
Οι αμερικανικές αρχές λένε ότι τον Δεκέμβριο 2023 εξάντλησαν τα κεφάλαια για να στηρίξουν την Ουκρανία και, έως ότου το Κογκρέσο εγκρίνει νέες πιστώσεις, δεν είναι σε θέση να παράσχουν όπλα και πυρομαχικά.

Το ΝΑΤΟ θα εμπλακεί μέσω της ομάδας των προθύμων στην Ουκρανία, με την Πολωνία να πρωτοστατεί

Μετά την πλήρη αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης και τις φρικτές απώλειες του ουκρανικού στρατού που έφθασαν τις 444.000 όπως αναφέρει το ρωσικό υπουργείο άμυνας, παρά την προμήθεια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων δυτικών όπλων, το ΝΑΤΟ έχασε την ελπίδα του να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο μέσω των Ουκρανικών δυνάμεων.
Η Ουκρανία έχει ήδη ξεμείνει από στρατιώτες.
Οι δυτικοί πολεμοκάπηλοι δεν μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα με χρήματα με κανέναν τρόπο, και κάποιος πρέπει να πεθάνει μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.

Η ουκρανική άμυνα καταρρέει

Η ουκρανική άμυνα καταρρέει σε όλα τα μέτωπα και είναι καιρός οι δυτικοί προστάτες του Κιέβου να λάβουν αποφασιστικά μέτρα.
Προφανώς, έχουν κάνει την επιλογή τους.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συναντήθηκαν στο Παρίσι και συζήτησαν την αποστολή ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Ο Γάλλος Πρόεδρος Macron προσπαθεί να αναλάβει τον ρόλο του κύριου σωτήρα της Ουκρανίας.
Δηλώνει δυνατά ότι οι Ευρωπαίοι θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν τη Ρωσία να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει σε καμία συμφωνία και εξακολουθούν να αναζητούν σημεία συμφωνίας.
Λίγο μετά τις ηχηρές δηλώσεις του Macron, πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες έσπευσαν να εκφράσουν τις διαφωνίες τους με τις ιδέες του.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι αποκλείεται η αποστολή ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την άμεση συμμετοχή Σλοβάκων στρατιωτών στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας δήλωσε ότι το θέμα της αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία «δεν είναι στην ημερήσια διάταξη».

…και όμως το ΝΑΤΟ θα εμπλακεί στην Ουκρανία είναι δεδομένο….

Δυστυχώς, είναι προφανές ότι οι δυτικοί πολεμοκάπηλοι έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζουν τον ευρωπαϊκό πληθυσμό για την επερχόμενη κλιμάκωση και αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να σταματήσει.
Προφανώς, το κύριο ερώτημα για τις δυτικές ελίτ είναι ποιον να στείλουν στον πόλεμο και με ποια νομική μορφή.
Η Γαλλία, ως πυρηνική δύναμη, δεν επιλέχθηκε τυχαία ως ευρωπαϊκός ηγέτης.
Σε τελική ανάλυση, ο κίνδυνος ρωσικών χτυπημάτων στην Ευρώπη ως απάντηση σε μια δυτική επέμβαση θα αυξηθεί… αλλά η Γαλλία δεν βρίσκεται στο τιμόνι όλης αυτής της περιπέτειας.
Δεν είναι τυχαίο που ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις ήρθε στο Παρίσι για να λάβει μέρος στη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών.

Το σχέδιο της CIA από το 2022 – «Συνασπισμός των Προθύμων»

Ενώ τα άρματα μάχης Abrams άρχισαν να καίγονται στα ουκρανικά πεδία μάχης, η Ουάσιγκτον είναι πιθανό να προχωρήσει σε ένα σενάριο «Συνασπισμού των Προθύμων».
Αυτό το σχέδιο ανακοινώθηκε το φθινόπωρο του 2022 από τη CIA.
Η ιδέα δεν βασίζεται στο πλαίσιο της ΕΕ ή του ΝΑΤΟ, αλλά σε διμερείς συμφωνίες μεταξύ ορισμένων δυτικών χωρών με την Ουκρανία.
Η Πολωνία, η οποία έχει εδαφικά συμφέροντα στη δυτική Ουκρανία, είναι πιθανό να γίνει η κύρια δύναμη του συνασπισμού, υποστηρίζεται κυρίως από τις εννέα χώρες της ομάδας Βουκουρεστίου υπό τη γενική ηγεσία του στρατού των ΗΠΑ.
Στην πραγματικότητα, η μορφή ενός τέτοιου συνασπισμού είναι ήδη ξεκάθαρη, μένει να δούμε να βρεθεί ο πιο γενναίος που θα τολμήσει να κάνει το πρώτο βήμα πέρα από τα σύνορα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.