Και ο Σκυλακάκης της Ντόρας και του Κυριάκου θέλει να πουλήσουμε τη Μακεδονία

Τι Σκυλακάκης, τι Μητσοτάκης… ένα και το αυτό! Δώστε και την Κρήτη… να ξεμπερδεύετε, ξέρετε εσείς, αν κάνετε αυτό το κόλπο που διπλώνετε το χάρτη και πέφτει η Κρήτη επάνω στη Μακεδονία. Διπλώστε το χάρτη και διαγώνια και κάθετα και οριζόντια και δώστε όλα!
«Διπλωματικά εφικτή λύση είναι η σύνθετη ονομασία» δήλωσε στο ΣΚΑΙ το πρωί και ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης που είχε διαχειριστεί το θέμα επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη ενώ ήταν και πολιτικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη που διαχειρίστηκε το θέμα το 1992-1993. Η Δράση έχει συμπράξει με τη Ν.Δ. εδώ και ένα χρόνο.
«Να βρούμε ένα τρόπο συμβίωσης των δυο λαών που να συμφιλιώνει τις εθνικές ταυτότητες» υποστήριξε μεταξύ άλλων και εξέφρασε την ανησυχία του αν μπορεί να υπάρξει «πραγματική» λύση, ή διαιώνιση του ζητήματος. Εκτίμησε ότι χρειάζεται χρόνο και οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης για να λυθεί το θέμα του «μακεδονισμού».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.