ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ δέχεται εισηγήσεις για πολλαπλές κάλπες

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Πρωθυπουργός δέχεται αυτή τη στιγμή εισηγήσεις από τους συνεργάτες του αλλά και τα κομματικά στελέχη. Αν κάποιος επιχειρούσε μια κατηγοριοποίηση των εισηγήσεων αυτών θα έλεγε ότι χωρίζονται σε αυτούς που θεωρούν σοφότερη την επιλογή του εκλογικού αιφνιδιασμού και σε αυτούς που προκρίνουν εξάντληση της τετραετίας.

Η πρώτη ομάδα, βέβαια, είναι χωρισμένη στα δύο καθώς κάποιοι προτείνουν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στις αρχές Μαρτίου ενώ άλλοι επιμένουν ότι προτιμότερη θα ήταν η διεξαγωγή τριπλών εκλογών τον Μάιο. Υπάρχει όμως και ένα σενάριο το οποίο μπορεί να τους «ενώσει».

α)  Όσοι «βλέπουν» κάλπες τον Μάρτιο συνδυάζουν τη διεξαγωγή των εκλογών με τις εξελίξεις στο Μακεδονικό. Η Συμφωνία των Πρεσπών θα φτάσει για επικύρωση στην ελληνική βουλή στις αρχές Φεβρουαρίου και με δεδομένη την απόφαση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, εμφανίζεται μια καλή ευκαιρία για προκήρυξη εκλογών. 

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Πηγή: https://www.newsbomb.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.