ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της – Πορευόμαστε με το δικό μας αναπτυξιακό σχέδιο

Η χώρα μας ανέκτησε την αυτοδυναμία της και την πρωτοβουλία στον καθορισμό των δικών της προτεραιοτήτων, δήλωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

"Πορευόμαστε πλέον με το δικό μας εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο, και τις δικές μας προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, για τη διαμόρφωση νέων κοινωνικών όρων, αυτή τη φορά υπέρ των πολλών, όλων εκείνων δηλαδή που έβαλαν πλάτη για να βγει η χώρα από τη κρίση", τόνισε.

 

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση είπε ότι "κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι τίποτα δεν θα άλλαζε με το τέλος των μνημονίων και σήμερα αυτοαναιρούνται και διαψεύδονται κάθε μέρα στη Βουλή, όπου καλούνται να ψηφίσουν μια σειρά θετικών μέτρων, όπως την ακύρωση του εκβιαστικού και αχρείαστου μέτρου περικοπής των συντάξεων, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες, νέους εργαζομένους, αγρότες και ερευνητές, τη διανομή κοινωνικού μερίσματος σε 3,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για τα μικρά και τα μεσαία εισοδήματα, τη μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 25% μέχρι το 2022, την αύξηση του κατώτατου μισθού και μια σειρά επιπλέον μέτρων που θα ακολουθήσουν και τα οποία είχα προαναγγείλει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης".

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

Πηγή: https://www.euro2day.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.