ΑΝ. ΕΛΛ.: ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Καμμένου από την πολιτική

Στο https://www.efsyn.gr διαβάσαμε:

kammenos-tosounidis-anel.jpg «Ανυπόστατες και γελοίες οι φήμες» | EUROKINISSI 16.11.2018, 23:56 | Ετικέτες:  Πάνος Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες, πολιτική Συντάκτης:  efsyn.gr

Μια αποστροφή του λόγου του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε ομιλία του την Πέμπτη δημιούργησε εύφορο έδαφος για σεναριολογία περί αποχώρησής του από την πολιτική ζωή του τόπου. Διαψεύδουν με οργισμένη ανακοίνωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο Πάνος Καμμένος στο συνέδριο «ΑΘΗΝΑ» που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ δήλωσε μεταξύ άλλων «είμαι ένας από τους μεγαλύτερους, ηλικιακά, υπουργός Άμυνας στην Ευρώπη, και δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την πολιτική μου καριέρα στο μέλλον, γι’ αυτό και θέλω να σας πω αυτά τα πράγματα».

Αυτή η φράση αποτέλεσε και το έναυσμα για συζητήσεις αναφορικά με το πολιτικό μέλλον του προέδρου των ΑΝ. ΕΛΛ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, πάντως, Θεόδωρος Τοσουνίδης έκανε λόγο για «παντελώς ανυπόστατες και επιεικώς γελοίες οι φήμες που διακινούνται από ορισμένους κύκλους για έξοδο του Πάνου Καμμένου από τον πολιτικό στίβο».

«Δυστυχώς γι’ αυτούς τους κύκλους, που κρύβονται στο σκοτάδι του παρασκηνίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τους διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να είναι και θα παραμείνει ενεργός, μάχιμος και απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους Έλληνες πολίτες» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης, καταλήγοντας «οι διακινητές των ψευδών ειδήσεων εκφράζουν απλώς και μόνο τον διακαή τους πόθο, με την απατηλή προσδοκία να γλυτώσουν από την αποκάλυψη των ευθυνών τους και να μην έχουν τον Πάνο Καμμένο απέναντί τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε ερωτήματα Καμμένου για τα δάνεια της Ν.Δ. και απάντηση από την Πειραιώς  (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.