11 ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ τα χαμένα εκατομμύρια

skandala-ygeia.jpg Σκάνδαλα στην υγεία Για «φιάσκο» και «σκευωρούς» κάνει λόγο η Ν.Δ. | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 04.12.2018, 10:30 | Ετικέτες:  ΚΕΕΛΠΝΟ, Βουλή, σκάνδαλα, Άδωνις Γεωργιάδης, ΣΥΡΙΖΑ, εξεταστική επιτροπή Συντάκτης:  Αντα Ψαρρά

Το αναλυτικό πολυσέλιδο πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής για το ΚΕΕΛΠΝΟ παρουσιάζεται σήμερα στην Επιτροπή της Βουλής, αφού χθες παραδόθηκε στα κόμματα, ενώ τις επόμενες μέρες θα πάρει τον δρόμο για την Ολομέλεια της Βουλής –μαζί με τα υπόλοιπα πορίσματα της Επιτροπής– όπου θα καθοριστεί η συνέχεια.

Τα συμπεράσματα από τις καταθέσεις και τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της και διερεύνησε η εξεταστική αποτελούν βάσιμες ενδείξεις για πολλαπλές αδιαφανείς και ζημιογόνες για το δημόσιο συμφέρον υποθέσεις, για τις οποίες και ζητείται πλέον η πλήρης διερεύνηση από την τακτική δικαιοσύνη. Επίσης προκύπτουν, σύμφωνα με το πόρισμα, συγκεκριμένες ευθύνες για δύο πρώην υπουργούς Υγείας, τους Δ. Αβραμόπουλο και Αδωνη Γεωργιάδη.

* Αναλυτικό ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απειλεί κι από πάνω για το ΚΕΕΛΠΝΟ Επαρκείς ενδείξεις για παραπομπή Γεωργιάδη, που απειλεί με μηνύσεις

Πηγή: https://www.efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.