Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ έπαιξαν Μίκη στη Λυρική, δηλαδή;

Στο https://www.efsyn.gr διαβάσαμε:

mikis2.jpg Μίκης Θεοδωράκης Panorama Press 03.12.2018, 20:17 | Ετικέτες:  Μίκης Θεοδωράκης, Λυρική Σκηνή, Αλέξης Τσίπρας, κυβέρνηση Συντάκτης:  Δημήτρης Κανελλόπουλος

Διαμαρτύρεται o Μίκης Θεοδωράκης, επειδή ο Γιώργος Κουμεντάκης της Λυρικής Σκηνής δεν έπαιξε κάποιο ή κάποια έργα του και τα ρίχνει (πού;) στην κυβέρνηση.

«Καταγγέλλω στον Ελληνικό Λαό και στους φίλους της μουσικής μου στο εξωτερικό ότι το έργο μου έχει γίνει και πάλι αντικείμενο διωγμού. Αυτή τη φορά από μέρους του διορισμένου από την παρούσα κυβέρνηση κυρίου Κουμεντάκη, Διευθυντή της Λυρικής Σκηνής», αναφέρει ο κατά τ΄ άλλα αγαπημένος μας μουσικοσυνθέτης στην καταγγελία του.

Και συνεχίζει ο… αποκλεισμένος, αποκαλύπτοντας και καταγγέλλοντας τους υπεύθυνους: «Η δίωξη και ο αποκλεισμός μου από έναν Δημόσιο Οργανισμό θεωρώ ότι γίνεται με τρόπο αυθαίρετο, καταχρηστικό και προ παντός ανεξάρτητο από την αποτίμηση της αξίας της καλλιτεχνικής προσφοράς μου. Πρόκειται για αποκυήματα προσωπικού πάθους και μισαλλοδοξίας που όμως -μεταξύ άλλων- εκθέτουν την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, γιατί μπορεί να εκληφθούν ως πράξης εκδίκησης λόγω των γνωστών πολιτικών μου πεποιθήσεων και θέσεων».

Το φαιδρό της υποθέσεως είναι που -σύμφωνα με τη Λυρική Σκηνή- δεν υπάρχει κάποιος αποκλεισμός. Βρισκόμαστε, άλλωστε -όπως υποστηρίζουν- στο μέσο της καλλιτεχνικής σεζόν. 

Ότι θα απέκλειε τον Μίκη η κυβέρνηση από τη Λυρική Σκηνή ομολογώ δεν το περίμενα… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάτω τα χέρια από τον Λαφαζάνη», λέει ο Μίκης Εξιτήριο πήρε ο Μίκης(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.