ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ στην «Κιβωτό του Ζάρα»

Στο https://www.efsyn.gr διαβάσαμε:

hristoforos_zaralikos.jpg Χριστόφορος Ζαραλίκος Από τους πιο γνωστούς stand-up comedians, εμφανίζεται στο θέατρο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και αποκλειστικά για τους αναγνώστες της «Εφ.Συν.» σατιρίζει 5 πολιτικούς και 5 δημοσιογράφους 03.12.2018, 18:07 | Ετικέτες:  ΜΜΕ, πολιτική, δημοσιογραφία Συντάκτης:  Δημήτρης Κανελλόπουλος

Το stand-up comedy που κάνει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εδώ και πολλά χρόνια είναι έξυπνο, εμπνευσμένο και άκρως πολιτικό. Αυτή τη φορά ωστόσο ο Χριστόφορος το πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα μια και την παράστασή του στο θέατρο «Κιβωτός» σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας. «Η Κιβωτός του Ζάρα» ο τίτλος της και παίζεται κάθε Δευτέρα. Τα κείμενα τα υπογράφει ο ίδιος ο Ζαραλίκος σε συνεργασία με τον μπλόγκερ Πιτσιρίκο.

Είναι, σημειώνουν, μία απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση στην οποία συνυπάρχουν «πολιτική σάτιρα, μοναδικές πρόζες, απίστευτοι αυτοσχεδιασμοί, αλλά και… ‘‘διάλογοι’’ με το κοινό». Υπόσχεται μάλιστα ο Χριστόφορος ότι δεν θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο, με διάθεση πάντα να σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας.

Με αφορμή τις παραστάσεις αυτές του ζητήσαμε να μας σατιρίσει 10 πρόσωπα της επικαιρότητας, 5 πολιτικούς και 5 δημοσιογράφους. Απολαύστε υπεύθυνα.

5 πολιτικοί

● Αλέξης Τσίπρας

Μου έχει πει η Φιλιππινέζα που έχουν, πολύ φίλη μου, ότι μπαίνει στο σπίτι του και φωνάζει «Περιστέρα ήρθα» κι αυτή του λέει «σιγά μην ήρθες». Δεν τον πιστεύει ούτε το ταίρι του πια.

● Κυριάκος Μητσοτάκης

Κάνει τον κόσμο να γελάει, είναι γκόμενος, είναι αυτοδημιούργητος και θα πολεμήσει την οικογενειοκρατία. O,τι καλύτερο για πρωθυπουργός σε πτωχευμένη χώρα γιατί όλοι ξέρουμε ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

● Πάνος Καμμένος

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος της χώρας. Φρεγάτες, ελικόπτερα για να παίζει, στολές για να φοράει, χτίζει και βάσεις για τους φίλους των λαών Αμερικάνους. Ο καλύτερος υπουργός για τη χώρα του Jumbo.

● Φώφη Γεννηματά

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα αχαχαχ αχαχ σε καλό σου!

● Σταύρος Θεοδωράκης

Βάφτισε το κόμμα της Φώφης και γύρισε στο δικό του. Στείλε ένα δώρο τα Χριστούγεννα ρε σπάγκο, νονός είσαι.

5 δημοσιογράφοι

● Γιάννης Πρετεντέρης

Ζει; Τα φιλιά μου και 2 αυγά ποσέ…

● Κατερίνα Ακριβοπούλου

Είπε χρυσαυγίτη έναν μητροπολίτη και μετά ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό που είπε επειδή είχε, λέει, πυρετό… Αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως το πιο ανθεκτικό ρούχο είναι η ρόμπα.

● Αρης Πορτοσάλτε

Υπάρχουν πολλοί που τον λένε παπαγάλο κι αυτό είναι λάθος. Το σωστό θα ήταν να τον λένε όλοι.

● Γιώργος Αυτιάς

Σταμάτησε η μάνα μου να τον βλέπει και βελτιώθηκε η υγεία της σε 2 βδομάδες. Αν αγαπάτε τους ηλικιωμένους, διαδώστε το!

● Τατιάνα Στεφανίδου

Αν η τροφική δηλητηρίαση είχε ονοματεπώνυμο, αυτό θα ήταν.

INFO: Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ, Πειραιώς 115, Γκάζι (τηλ. 210 3427426). Ωρα έναρξης: 21.00. Διάρκεια: 90 λεπτά. Εισιτήρια: 12 ευρώ (προπώληση: 10 ευρώ).

  Έντυπη έκδοση ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα για καλλιτέχνες και μαγαζιά «Ας είμαι εγώ ένα πρόσωπο λιγότερο ανάμεσα στα τόσα άλλα»  

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.