Νέο “φιάσκο” στα μίντια “του Μητσοτάκη”: Εμπλοκή με τον “εκλεκτό” για το ΑΠΕ – Επαναπροκηρύχθηκε η θέση

Μετά το “καταπληκτικό” που έκανε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ, ανακοινώνοντας πρώτα τους εκλεκτούς της για το Ραδιομέγαρο και προκηρύσσοντας εκ των υστέρων το σχετικό διαγωνισμό, ήρθε και νέο χτύπημα στα μέσα που έχει υπό την εποπτεία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή τη φορά στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Όπου όπως φαίνεται, δεν αναλαμβάνει τελικά ο επικεφαλής του γραφείου του Bloomberg στις Βρυξέλλες Νίκος Χρυσολωράς τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στο ΑΠΕ αφού την τελευταία στιγμή, και ενώ είχε διαρρεύσει ως επίσημη η τοποθέτησή του στη θέση του Μ.Ψύλλου, υπήρξε εμπλοκή.

Στις 29 Αυγούστου “Παραπολιτικά” και “Βήμα” μεταξύ άλλων μετέδιδαν ως βέβαιη την τοποθέτησή του Ν.Χρυσολωρά στο ΑΠΕ, ωστόσο, όπως γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην efsyn.gr, σήμερα στα ΝΕΑ, στη σελίδα 52, εκεί που μπαίνουν με μικρά γράμματα οι προκηρύξεις, βλέπουμε επαναπροκήρυξη της θέσης του Γενικού Διευθυντή στο ΑΠΕ – ΜΠΕ με διάρκεια ισχύος μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ν.Χρυσολωράς προτίμησε, για προφανείς λόγους που δεν είναι πολιτικοί, την παραμονή του στις Βρυξέλλες.

“Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που επιχαίρουν με τις εξελίξεις καθώς εποφθαλμιούσαν τη θέση του προέδρου – διευθύνοντος συμβούλου του ΑΠΕ και τώρα βλέπουν ότι ξαναμπαίνουν στο «παιχνίδι» της καρέκλας” αναφέρουν οι zoornalistas.com, ενώ ο Δ.Κανελλόπουλος επισημαίνει πως “ό,τι κι αν συνέβη πάντως μιλάμε για νέο φιάσκο μετά από εκείνο με την ΕΡΤ που ανακοίνωσαν τον νικητή του διαγωνισμού πριν καν κάνουν τον διαγωνισμό. Οι άνθρωποι είναι απόλαυση…”.

thefaq.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.