Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΡΚΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ στο Πολεμικό Ναυτικό – Τι έγραψε στο Twitter (pics)

Στο https://www.newsbomb.gr διαβάσαμε:

Στην τελετή ορκωμοσίας του μαζί με άλλους ναύτες στο κέντρο εκπαίδευσης Παλάσκα βρέθηκε και ο πατέρας του, ο οποίος έγραψε σχετικά στο Twitter: «Είχα την Ύψιστη Τιμή να ορκίσω πάνω από 70 σειρές στρατευσίμων στα Όπλα, σήμερα ένιωσα τη Τιμή αυτή και σαν πατέρας είναι πράγματικά η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής να ακούς το παιδί που μεγάλωσες να δίνει όρκο στην Πατρίδα. Καλή θητεία Λεβέντες μας η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας». 

Είχα την Ύψιστη Τιμή να ορκίσω πάνω από 70 σειρές στρατευσίμων στα Όπλα, σήμερα ένιωσα τη Τιμή αυτή και σαν πατέρας είναι πράγματικά η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής να ακούς το παιδί που μεγάλωσες να δίνει όρκο στην Πατρίδα. Καλή θητεία Λεβέντες μας η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας pic.twitter.com/vsc9WR0YI9

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 30, 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Καμμένος τοποθετήθηκε στην πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού «Γρηγορόπουλος» που επιχειρεί από το Καστελλόριζο.

Διαβάστε επίσης:

«Μοιράζει» χιλιάδες ευρώ η κυβέρνηση – Πότε και σε ποιους (ΛΙΣΤΑ)

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.