ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ η αντίδραση Γεωργιάδη για το Ερρίκος Ντυνάν

Βραβείο για την πώληση του «Ερρίκος Ντυνάν» θέλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία για το νοσοκομείο, το οποίο μεταξύ πολλών άλλων καταλογίζει πολιτικές ευθύνες στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Όπως είχα εγκαίρως προβλέψει αυτή η εξεταστική δεν θα οδηγήσει σε καμία προανακριτική, το λέω για να μην τους πιστεύετε είναι κοινοί απατεώνες», δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης στους δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, είπε ότι η πώληση του Ερρίκος Ντυνάν ήταν επιτυχημένη και γι’ αυτό θα έπρεπε να λάβει και βραβείο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι επί των ημερών της ΝΔ, πωλήθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς έναντι 115 εκατ. ευρώ ενώ είχε χρέη 230 εκατ. ευρώ, και πως το ελληνικό δημόσιο εισέπραξε 40 εκατ. ευρώ «όσα ακριβώς του χρωστούσαν. Επιπλέον είπε ότι οι εργαζόμενοι μετά από τρία χρόνια απλήρωτοι εισέπραξαν όλα τα χρήματά τους και σβήστηκαν τα χρέη στους υπόλοιπους ιδιώτες.

«Και τώρα το ελληνικό δημόσιο προσπαθεί μέσω του Ωνασείου ιδρύματος όπως είπε ο κ. πρωθυπουργός να αγοράσει το Ερρίκος Ντυνάν πίσω στο ελληνικό δημόσιο με περίπου 70 εκατ. ευρώ. Κοινώς αιτούμαι μετά από αυτή την επιτυχία που είχαμε, από τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να μας καλέσει να μας δώσει και βραβείο για την επιτυχημένη πώληση του Ερρίκος Ντυνάν».

Πηγή: https://www.altsantiri.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.