ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΟΤΖΙΑ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ 10σέλιδη μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται κατά πάντων

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Στην αντεπίθεση περνάει ο Νίκος Κοτζιάς για τις επιθέσεις που δέχεται και έχει στείλει ήδη στον Εισαγγελέα 10σελιδη μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται κατά πάντων, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εστία».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών πιστεύει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ότι «η προβοκάτσια στις συγκεντρώσεις για το Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη, με τη φράση “στα όπλα, στα όπλα, να πάρουμε τα Σκόπια”, οι εναντίον μηνυτήριες αναφορές από οργανώσεις με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, οι σφαίρες και τα αίμα που του εστάλησαν ταχυδρομικώς στο υπουργείο Εξωτερικών, δημοσιεύματα εβδομαδιαίων εφημερίδων και ιντερνετικών σελίδων για τις αναθέσεις έκδοσης βίζας από ιδιωτικές εταιρείες με επικεφαλής δύο πρώην πρέσβεις και έναν πρώην Αρχηγό της Αστυνομίας, οι αναφορές σε δημοσιεύματα για χρηματισμό δημοσιογράφων βαλκανικών χωρών και τέλος η επίθεση που εδέχθη στο Υπουργικό Συμβούλιο εκκινούν μεν από διαφορετικές αφετηρίες αλλά έχουν ως κοινό στόχο να τον κάνουν να φοβηθεί».

«Για τις υποθέσεις με τις βίζες στις οποίες ενεπλάκη από τον υπουργό Αμύνης και το όνομα του επιχειρηματία Σόρος, από το περιβάλλον του κ. Κοτζιά λέγεται μετ’ επιτάσεως πως κύρια πηγή της διαρροής δεν είναι ο υπουργός Άμυνας, αλλά κέντρο εντός του Μεγάρου Μαξίμου. Αυτό θεωρεί πως κρύβεται πίσω από τα δημοσιεύματα» αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία παράλληλα δημοσιεύει δήλωση του Νίκου Κοτζιά που λέει στους συνεργάτες του «ότι θέλουν να με φοβίσουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν».

Σε κάθε περίπτωση με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται η νέα ομιλία του κ. Κοτζιά την προσεχή Τετάρτη στην Κομοτηνή. Τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει η κίνηση «Πράττω» είναι «Η Ελλάδα σε έναν Κόσμο που Αλλάζει».

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.