ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ από τήν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η συμμετοχή της σε ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Констандинос Маганас


Παρά τίς απατηλές προσπάθειες πού κάνει ή “Χρυσή Αυγή” νά πείσει γιά τόν, δήθεν, χριστιανικό χαρακτήρα της ώστε νά ψαρέψει τίς ψήφους ΑΦΕΛΩΝ Χριστιανών, ή ηγεσία της καί τά περισσότερα στελέχη της, χωρίς νά ακολουθούν κάποια “πατρώα Ελληνική θρησκεία”(άλλωστε δε υπάρχει κάτι τέτοιο,ένα κατασκέυασμα τών Στοών είναι ή “πατρώα θρησκεία”),αλλά ούτε φυσικά καί τόν Χριστιανισμό, παραμένουν φανατικοί ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ όπως έξ αρχής ήθελε τή “Χρυσή Αυγή” ό υμνητής τού τραγόμορφου “θεού” Πάνα,ό ίδιος ό Νίκος Μιχαλολιάκος καί ή παγανιστική παρέα του.
Υμνούν απροκάλυπτα τόν Εωσφόρο καί τήν κόλαση καί δέ διστάζουν νά αφιερώσουν καί ποιήματα στά λατρευτικά τους αντικείμενα….!!!
Ελληνες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,μήν τσιμπάτε,είναι ΟΛΟΙ βουτυγμένοι στίς σατανιστικές ποντικοΣτοές τού Μ.Α.Τ.Σ.

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ οί ορκισμένοι σέ μασωνικά δόγματα καί εθνο-σέκτες…
‘Ο τελευταίος δίσκος τού βολευτή Γιώργου Γερμενή [Καιάδα] αναπαράγει ουρλιαχτά καί ήχους ΚΟΛΑΣΗΣ όπου κυριαρχεί ό “άρχοντας σατανάς”,πού συμβολίζεται μέ τόν δράκοντα καί “στολίζεται” μέ φλεγόμενες εβραϊκές-αποκρυφιστικές πεντάλφες καί άλλα καμπαλιστικά σύμβολα,τά οποία ή Χρυσή Αυγή θεωρεί “ιερά”(!) καί τά καλύπτει πίσω από τίς “σβάστικες” καί τά άλλα παραπλανητικά πού χρησιμοποίησε στό παρελθόν γιά νά παρασύρει καί κόσμο από την “άλλη όχθη”….
Ελπίζουν στήν μαζική αγανάκτηση τού κόσμου καί στοχεύουν στήν αρπαγή τής εξουσίας καί στήν ΕΚΔΙΩΞΗ τού Χριστιανισμού,χτυπώντας ΥΠΟΥΛΑ τά Ιερά καί ‘Αγια Βιβλία τής Παλαιάς καί ΚαινήςΔιαθήκης.!!!!
(ακολουθεί τό νέο(2017) βίντεο τού χρυσαυγίτη βουλευτή,μέ σατανιστικά τραγούδια:”άγιος ό δράκοντας”.!!!!!!!!!!!!!!!!! )
https://www.youtube.com/watch?v=-MCatCy1QLgrn
Και ελάχιστοι μέχρι σήμερα έχουν καταλάβει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατάφερε να ξεγελάσει πίσω από κακοστημένες σβάστικες τη πραγματική του σατανολαγνεία που φέρει από παιδί ως διαστροφή του χαρακτήρα του, κάτι που ξέρουμε όλοι όσοι τον γνωρίσαμε από τη παιδική ηλικία του.
Όταν ο Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] προσπαθεί να πείσει ψηφοφόρους για το “φυσιολογικό” του πρόσωπο.
Αξίζει κανείς να προσέξει τον καινούργιο δίσκο του βασικού στελέχους της “Χρυσής Αυγής” Γιώργου Γερμενή [Καιάδα] για να καταλάβει την πραγματική “θρησκευτική ταυτότητα” της “Χρυσής Αυγής” η οποία δεν έχει καμία σχέση ούτε με την εθνική θρησκεία των Ελλήνων, αλλά ούτε και με τον Χριστιανισμό.


Η “Χρυσή Αυγή” από το 2012 έκανε πολλές προσπάθειες να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους για τη, δήθεν, χριστιανικότητά της… 

Κατόπιν σχεδίου, έστειλε τα ανεγκέφαλα μέλη της να επιδείξουν χριστιανικότητα κουβαλώντας στους ώμους τους ακόμα και εικόνες σε …λιτανείες, πιστεύοντας ότι ο ανόητος κοσμάκης μπορεί να παρασυρθεί εύκολα και να την ψηφίσει, κάτι που εν μέρει τα κατάφερε.



Αμέτρητες οι δηλώσεις του αρχηγού της και οι θεατρικές παρουσίες του σε …επιταφίους και άλλες χριστιανικές τελετές…



  Καλοστημένη η δήθεν χριστιανικότητα και του Νο 2 του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη με πλασαρισμένες φωτογραφίες “ευσεβούς πιστού”…



Εντυπωσιακοί και οι …σταυροί του εξ Αλβανίας μεγαλοχρυσαυγίτη  Ρομπέρτο Καίντι που προσπάθησε να μας πείσει για τη βαθύτατη “χριστιανική” πίστη του με καλοστημένες φωτογραφίες…



Καλοσκηνοθετημένη και η συμμετοχή της “Χρυσής Αυγής” στη κινητοποίηση του “Χυτηρίου” μαζί με παπάδες και καλόγερους, υπερασπιζόμενη, δήθεν την Ορθοδοξία και τον Ιησού Χριστό…

Κάμποσες και για τους αφελείς, οι χριστιανοφανείς τελετές και αγιασμοί στα γραφεία της που ένα-ένα κλείνουν ενώ, εις το βάθος “κήπος”, δηλαδή, η πραγματική σατανολατρεία του σκληρού πυρήνα της “Χρυσής Αυγής”  με φλεγόμενες πεντάλφες και εβραϊκά σύμβολα.

“Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει”, λοιπόν και ο Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] δε δίστασε, μόλις τον τελευταίο Απρίλιο [2017], να ξαναϋμνήσει τον σατανά και τους Εβραίους με το καινούργιο δίσκο του, πάντοτε με τις ευλογίες του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου γιατί, όπως ξέρουμε, τίποτε στη “Χρυσή Αυγή’ δεν γίνεται χωρίς την εντολή του αρχηγού της.



Ασφαλώς και η έκδοση αυτού του δίσκου θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί εάν η “Χρυσή Αυγή” διέθετε ένα στοιχειώδες κομματικό επιτελείο που θα μεριμνούσε, τουλάχιστον, για τη προστασία των σχεδίων εξαπάτησης των ψηφοφόρων εν όψει, μάλιστα, εκλογών. Όμως και αυτή η έκδοση του δίσκου δείχνει ότι η “Χρυσή Αυγή” βρίσκεται  σε πλήρη διάλυση.


Το εξώφυλλο του δίσκου του Γιώργου Γερμενή [Καιάδα]με τα σατανιστικά σύμβολα και τα εβραϊκά γράμματα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η “Χρυσή Αυγή” δεν περιορίζει τη λατρεία της προς το σατανά στην Ελλάδα, αλλά συμμετέχει διεθνώς και σε κορυφαίες σατανολατρικές τελετουργίες, όπως, για παράδειγμα στο 3ο παγκόσμιο Φεστιβάλ σατανολατρείας [Festival del Diablo III] που θα διεξαχθεί στην Μπογκοτά της Κολομβίας την 25η Νοεμβρίου 2017, όπου θα προμοταριστεί ο καινούργιος δίσκος του Γιώργου Γερμενή [Καιάδα], όπως προαναγγέλλει η επίσημη σελίδα του “Φεστιβάλ του Διαβόλου” παρουσιάζοντας πρώτο-πρώτο το δίσκο του χρυσαυγίτικου στελέχους. 



Η πρώτη σελίδα του “3ου διεθνούς Φεστιβάλ του Διαβόλου”που θα γίνει στη Μπογκοτά της Κολομβίας στις 25/11/2017,με πρώτο-πρώτο τον δίσκο του Γώργου Γερμενή [Καιάδα]
Σημειωτέον ότι ο επίσημος λογότυπος του “ΙΙΙ Φεστιβάλ του Διαβόλου”  φέρει ως μόνο σύμβολο το κεφάλι του σατανά.



Η πανωλεθρία που προδικάζεται στις προσεχείς εκλογές για τη “Χρυσή Αυγή” δεν είναι απλά δεδομένη αλλά προκύπτει ήδη από τώρα, όπως την προκαλούν οι εγκληματικές επιλογές του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου. Και αλίμονο σε όσους ελάχιστους παρασυρθούν από τη τρελή πορεία της προς τον …καιάδα. Θα είναι άξιοι της μοίρας τους αφού η “Χρυσή Αυγή” είναι ένα διεθνιστικό μόρφωμα προορισμένο να θάψει οριστικά τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.