ΣΥΡΙΖΑ: ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ηττηθεί ξανά ο λαϊκισμός Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να είναι σίγουρος ο κ. Μητσοτάκης ότι στις επόμενες εκλογές θα ηττηθεί ξανά ο λαϊκισμός στη χώρα μας. Θα ηττηθεί η πιο ακραία, νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά του εκδοχή. Αυτή που ο ίδιος εκπροσωπεί από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε αρχηγός της ΝΔ» υποστήριξε η Κουμουνδούρου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο συνέδριο, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει στις επόμενες εκλογές, λέγοντας ότι ότι «η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που χτυπήθηκε από τον λαϊκισμό, και είναι η πρώτη χώρα που θα απαλλαγεί από τους λαϊκιστές».

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «όσοι είχαν μαγευτεί από την ακραία Αριστερά τώρα καταλαβαίνουν ότι τα ψέματα των λαϊκιστών έχουν κοντά πόδια». Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι διχάζει και εκτοξεύει λάσπη.

Απευθυνόμενος στους νέους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τόνισε ότι «η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές».

Πηγή: https://www.aftodioikisi.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.