ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ συγχαίρει τον χρυσό Πετρούνια

Η συγκλονιστική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό του 48ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος γυμναστικής στη Ντόχα, η οποία του χάρισε για ακόμη μια φορά το χρυσό μετάλλιο, όπως είναι φυσικό, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, ο οποίος έσπευσε να στείλει τα συγχαρητήριά του στον άρχοντα των κρίκων.

Συγχαρητήριο μήνυμα Παυλόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Λευτέρη Πετρούνια για τη νέα του διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα, στο οποίο επισημαίνει: «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη».

Πρόεδρος της Βουλής: Η επανάληψη του άθλου του τόσες φορές δείχνει την επιμονή, την αγωνιστικότητα και την προσήλωση στους στόχους του

«Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια, που του εξασφάλισε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, παρά το γεγονός ότι προκρίθηκε στον τελικό ενώ ήταν τραυματισμένος, τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής. Η επανάληψη του άθλου του τόσες φορές δείχνει την επιμονή, την αγωνιστικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Τσίπρας: Ο Πετρούνιας συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Twitter.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias_E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο! #DohaGym2018

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 2 Νοεμβρίου 2018

Μητσοτάκης: Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά

«Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 2 Νοεμβρίου 2018

Γεννηματά: Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή

«Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια» ανέφερε. η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Αντιπροσωπεία της Κομισιόν στην Ελλάδα: Αυτός είναι ο μαχητής Λευτέρης Πετρούνιας

«Αυτός είναι ο μαχητής Λευτέρης Πετρούνιας! Aν και τραυματίας, ο βασιλιάς των κρίκων παραμένει στο θρόνο του και στέφεται για 3η φορά παγκόσμια χρυσός! Συγχαρητήρια Λευτέρη!», ήταν το μήνυμα στο Twitter της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα.

🏆 Αυτός είναι ο μαχητής Λευτέρης Πετρούνιας! Aν και τραυματίας, ο βασιλιάς των κρίκων παραμένει στο θρόνο του και στέφεται για 3η φορά παγκόσμια χρυσός! 🥇🥇🥇

Συγχαρητήρια Λευτέρη! 💪💪💪🇬🇷🇬🇷🇬🇷 #Hellas #teamHellas #goGreece #Petrounias #lordoftheringshttps://t.co/Q2SbuYPnkq pic.twitter.com/BOXMWsAsZM

— Ευρωπαϊκή Επιτροπή 🇪🇺 (@EEAthina) 2 Νοεμβρίου 2018

Αβραμόπουλος: Ευχαριστούμε Λευτέρη, μας συγκίνησες

«Ευχαριστούμε Λευτέρη, μας συγκίνησες. Σήκωσες την Ελλάδα στα χέρια σου για 3η συνεχόμενη φορά! Την ανέβασες ψηλά» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και συνέχισε: «Έστειλες αισιόδοξο μήνυμα δύναμης, αντοχής, ανώτερου ήθους στους Έλληνες και στον κόσμο Μοιραζόμαστε μαζί σου την περηφάνεια και την χαρά σου».

Ευχαριστουμε Λευτέρη, μας συγκίνησες. Σήκωσες την Ελλάδα στα χέρια σου για 3η συνεχόμενη φορά! Την ανέβασες ψηλά.
Εστειλες αισιόδοξο μήνυμα δύναμης, αντοχής, ανώτερου ήθους στους Έλληνες και στον κόσμο. Μοιραζόμαστε μαζί σου την περηφάνεια και την χαρά σου. #Petrounias

— DimitrisAvramopoulos (@Avramopoulos) 2 Νοεμβρίου 2018

Θερμά συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑ

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση, για 3η συνεχόμενη φορά, του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόκειται για μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής και του ελληνικού αθλητισμού, που δείχνει την τεράστια αξία του, αλλά και τη μαχητικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, καθώς και σε όσους στήριξαν τον Λευτέρη Πετρούνια στον δρόμο για την επιτυχία του» καταλήγει το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος

Πηγή: https://www.altsantiri.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.