Ο Παπαντωνίου εξανεμιζε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο, τα ΜΜ»Ε» τον υμνούσαν, ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ τον κατήγγειλε και τα μπιστόλια τον παρουσίαζαν ως συνωμοσιολόγο

50 ΔΙΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ.

Στα 50 δισ. δραχμές φτάνουν οι λογιστικές απώλειες του ΙΚΑ, από την τοποθέτηση αποθεματικών του στο Χρηματιστήριο, παραδέχεται ο διοικητής του Ιδρύματος στο βήμα της βουλης τον Φεβρουάριο του 2001. Μέχρι το 2004 ο γενικός δείκτης κατέρρευσε κυριολεκτικά. Ό,τι τοποθετήθηκε με εντολή Παπαντωνίου στο χρηματιστήριο, εξαφανίστηκε. Όταν αναρωτιέσαι λοιπόν που πήγαν οι συντάξεις σου, να θυμάσαι ότι κάποιος τις έτρωγε και κάποιος προσπαθούσε να τον αποτρέψει αλλά όλη η συμμορία εξαπέλυε δολοφονία χαρακτήρων εις βάρος του. Για να θυμάσαι και να μην επαναλάβεις τα λάθη σου.

Ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο είχε καταγγείλει το σκάνδαλο Παπαντωνίου όταν αυτό γινόταν, δηλαδή το 2003 ως αρμόδιος τομεάρχης του Κώστα Καραμανλή, όχι μόνο πρότεινε την εξεταστική του 2005 που τορπίλισε με ψέματα το ΠΑΣΟΚ, αλλά ως Υπουργός άμυνας έστειλε τις επίμαχες συμβάσεις στον εισαγγελέα, θεσμοθετώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του ΥΠΕΘΑ την ομάδα εσωτερικού ελέγχου. Λέγοντας μάλιστα ότι πρώτα θα ξεκινούν τους ελέγχους από το γραφείο του υπουργού!

Σήμερα λοιπόν ο Πάνος Καμμένος δικαιώθηκε για ακόμα μια φορά. Όπως δικαιώθηκε και με τον Τσοχατζόπουλο, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη και τόσους άλλους.

Τότε που επώνυμα και από το βήμα της Βουλής κατονόμαζε ευθέως τους καταχραστές του Δημοσίου χρήματος. Και ειδικά, το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη. Ποια ήταν η αντιμετώπιση; Η πλειοψηφία του διαπλεκόμενου τύπου, που λειτουργούσε ως αμέσως συνεργός της ληστείας του δημόσιου πλούτου, οργάνωνε συντονισμένες επιθέσεις δολοφονίας χαρακτήρος κατά του Πάνου Καμμένου. Όπως γίνεται και σήμερα.

Σήμερα λοιπόν, αντί να βγουν και να ζητήσουν ένα ελάχιστο «συγνώμη» όλοι αυτοί που με την δράση τους συγκάλυψαν για δεκαετίες τα σκάνδαλα που τότε αποκαλύπτε ο Καμμένος, προβαίνουν στην απίστευτη γελοιότητα να ζητούν από τον Καμμένο να απαντήσει για κάτι που δήλωσε ένας άλλος πρώην υπουργός, που υποτίθεται ότι είπε ο Καμμένος το υπουργικό συμβούλιο! Απόπειρα συγκάλυψης επιπέδου συνοικιακού σαλτιμπάγκου.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ποιος αγωνίζεται για τον λαό και την πατρίδα χτυπώντας τις αιτίες της κρίσης και όχι τα συμπτώματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.