Οι Αμερικανοί είχαν αποκαλύψει τον ρόλο του Βαρουφάκη από τον Απρίλιο του 2015

Από τον Απρίλιο του 2015 ο Βαρουφάκης θεωρείτο τελειωμένος και η παραμονή του χρησιμοποιήθηκε απλώς ως εργαλείο για τον Τσίπρα ώστε να ακυρώσει το δεύτερο μνημόνιο και τις δεσμεύσεις του. Το πρόγραμμα δηλαδή που δεν υλοποιήθηκε ποτέ και θα προκαλούσε την πλήρη εθνική καταστροφή, ενώ η συμφωνία του Αυγούστου επετεύχθη χωρίς τα θηριώδη και προκλητικά μέτρα, Αφού δεν ήταν φυσικά το mail Χαρδούβελη όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Το mail Χαρδούβελη να πούμε για ακόμα μια φορά ήταν για να κλείσει η αξιολόγηση του 2013! Και όχι το χρηματοδοτικό κενό των 85 δις που υπήρχε τον Ιούνιο του 2015 Και είχε δημιουργηθεί τεχνηέντως από την συμμορία Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου για να καταστρέψει την Ελλάδα.

Άλλη μία απόδειξη για τον ύποπτο και εθνικά επικίνδυνο ρόλο Βαρουφάκη, γράφεται σήμερα στην Εστία. Με παρέμβασή μάλιστα του ίδιου του Ομπάμα, ο οποίος δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να δει την Ελλάδα νέα Συρία. Όπως ήθελαν ο Παπανδρέου, ο Σόιμπλε και ο Βαρουφάκης. Με έξοδο δηλαδή από την ευρωπαΐκή ένωση και 1 εκατομμύριο παράνομους μετανάστες και δύστυχους πρόσφυγες. Την ώρα που ο έλληνας δεν θα είχε ο ίδιος ψωμί για τα παιδιά του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.