ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ!!!Δεν έχουν τσίπα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ …

Αυτό τωρα που … το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ, Δη.Συ, ότι θέλετε…)και η Φώφη Γεννηματα, δεν ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης, δεν ψήφισαν τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου, έχουν – ακόμα – στο κόμμα τους τον Αντρέα Λοβερδο που είχε συναινέσει στην ουσιαστική διαπόμπευση φορέων του HIV, αλλά χθες πήγαν να ψηφοθηρεύσουν στο Pride, επιβεβαιώνει οτι και αυτή (Φώφη Γεννηματα ) και ο Μητσοτάκης απευθύνονται σε “χρυσόψαρα”. Σε ψηφοφόρους χωρίς μνήμη που προσπαθούν να τους ξαναβάλουν “στην γυάλα” από όπου δραπετευσαν το 2015!
ΥΓ 1: Σκεφτείτε το αντίστροφο! Να είχε κρατησει ο Τσίπρας παρόμοια στάση, να ειχε ο Τσίπρας έναν “Αντρέα Λοβερδο” στο κόμμα του και να … πήγαινε χθες να βγάλει σελφι και να κάνει χαριτωμένες πόζες και duck face στην καμερα, τι διαπόμπευση θα είχε φαει σήμερα από κανάλια, σαιτ και ΜΜΕ!
ΥΓ2: Γιατι δεν έπαιρνες μαζί και τον Αντρίκο ρε Φώφη; Κάθε φορα θα κρύβουμε κάτω από το χαλί “τα λερωμένα τ’ άπλυτα”, εκεί στην Χαρ Τρικούπη; Τα ιδια με Ακη, τα ίδια με Τσουκατο, τα ιδια με Μαντέλη, τα ιδια με τον “φρουτακια” στην Πάτρα, τα ιδια με Χριστοφορακο και τις χορηγίες δισεκατομμυριων Siemens, τα ίδια με τον Ανθόπουλο, τα ίδια με τα “εξαπτέρυγα” του “εκσυγχρονισμού”, τα ιδια με το Ερρίκος Ντυνάν, τα ίδια με τον Γιάννο και τα εξοπλισικά, τα ιδια με τη λίστα Λαγκάρντ, τα ίδια με τη λιστα Μπόργιανς, τα ίδια με τα υποβρύχια που έγερναν, τα ίδια με τα ναυπηγεία , τα ιδια με τα θαλασσοδάνεια, τα ίδια με την χρεοκοπία της ΑΤΕ, τα ίδια με την Εμπορική του κ Διοικητή, τα ίδια με τους Ολυμπιακούς, το C4I, τα ίδια με το ΧΑ και τις “φούσκες”, τα ίδια και τα ίδια και ίδια … Νισάφι πια με έσάς…

(Από σχόλιο στο facebook)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.