Γιατί οι Τούρκοι μισούν τον Πάνο Καμμένο

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός που εντόπισε και αναφέρθηκε στον κίνδυνο θερμού επεισοδίου, το οποίο σήμερα επιβεβαίωσε το State Department.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις, ομιλίες και συνεντεύξεις του, ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στον αυξανόμενο κίνδυνο της τουρκικής προκλητικότητας η οποία μπορεί ακόμα και να μετατραπεί σε νέο Αττίλα, αναφορικά με την παράνομη γεώτρηση που προγραμματίζουν οι τούρκοι στην Κύπρο. Για αυτό ακριβώς το λόγο απαίτησε από όλες τις πλευρές, να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει κλίμα εθνικής ενότητας, ειδικά από την στιγμή που οι εξελίξεις πέφτουν πάνω σε προεκλογική περίοδο. Την ώρα λοιπόν που οι άλλοι έκαναν ψάρεμα σε θολά νερά προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού και πόλωσης, ο Πάνος Καμμένος για ακόμα μια φορά έβαλα την πατρίδα πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον. Όπως το απέδειξε και ως υπουργός, καθιστώντας τις ένοπλες μας δυνάμεις στο κορυφαίο επιχειρησιακό επίπεδο της μεταπολίτευσης και επανενεργοποιώντας το δόγμα της παλλαϊκής άμυνας. Γι’ αυτό τον μίσησαν οι τούρκοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.