«Μπουρλότο» βάζει στη ΝΔ η διαρροή μυστικού εγγράφου για τις εκλογές (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ένα έγγραφο του Λευτέρη Αυγενάκη, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει τον τρόπο που θα κινηθεί η ΝΔ στις Ευρωεκλογές 2019 και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, δείχνει που θα στοχεύσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα το Cretalive.gr αποκαλύπτει ένα έγγραφο – οδικό χάρτη για τις ευρωεκλογές που απέστειλε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης προς τις κομματικές οργανώσεις.

Αυτό δείχνει, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πώς θα πορευτεί το κόμμα και κυρίως αποτελεί έναν πλοηγό σε «προβληματικές» περιοχές, όπου η ΝΔ έχει διχασμένη έκφραση με άνω του ενός δημοτικά ψηφοδέλτια!

Το έγγραφο κάνει λόγο για την προτεραιότητα στην ευρωκάλπη για τη ΝΔ, αλλά και την ενίσχυση των υποψηφίων που κατέρχονται στις περιφερειακές εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για τη μάχη των δημοτικών εκλογών επισημαίνει πως «δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξη μας, θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ως αναφορά το χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές».

Με δυο λόγια, δηλαδή, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ουσιαστικά, παίρνει αποστάσεις από στηρίξεις και χρίσματα, όταν υπάρχουν υποψήφιοι του κόμματος σε περισσότερα του ενός δημοτικά ψηφοδέλτια (όπως γίνεται στο Ηράκλειο) καλώντας κατ’ουσίαν τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου να πάρει αποστάσεις!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.