Αρκάς: Η κατρακύλα ενός ευφυους σκιτσογράφου από την κορυφή σε όργανο κομματικής προπαγάνδας

Τον τελευταίο καιρό ο Αρκάς έχει στοχοποιήσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό παρουσιάζοντας μια σειρά σκίτσων με τίτλο Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού.

Τα σκίτσα του έχουν ένα απίστευτο μένος κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά που επειβεβαιωνουν στην ουσία τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι όργανο προαπαγανδας της ΝΔ.

Τον Αρκά το μεγάλο κοινό τον γνώρισε μέσα από την τελευταία σελίδα του περιοδικού Έψιλον της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, (της εφημερίδας που διαδέχθηκε η Εφημερίδα των Συντακτών) την εποχή της παντοκρατορίας του Σημιτικού κυρίως ΠΑΣΟΚ.

Μαλιστα την τελευταία περίοδο του περιοδικού κυκλοφορούσε ένα αστείο για την κατάντια του περιοδικού που έλεγε: Έψιλον το περιοδικό που διαβάζετε μόνο από την τελευταία του σελίδα.

Με αυτά και με εκείνα φτάσαμε σήμερα κυριακάτικη εφημερίδα να κάνει δώρο ολόκληρο βιβλίο με τα σκίτσα του Αρκά όχι τόσο για να πουλήσει φύλλα καθώς τα σκίτσα του είναι διαθεσιμα στην σελίδα του Αρκά στο facebook αλλά για ενισχύσει την κομματική προπαγάνδα της ΝΔ

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.