ΑΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ: Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ενοχλεί και προκαλεί ψευδή δημοσιεύματα

Σε διάψευση δημοσιεύματος που παρουσιάζει στοιχεία για τις προεκλογικές συνεργασίες στον δήμου Παύλου Μελά προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, Άρης Ιακωβίδης.

Ο επικεφαλής της Ανανεωτικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά δηλώνει ότι θα πορευτεί με ήθος και αξιοπρέπεια μέχρι την ημέρα των εκλογών προσθέτοντας ότι η υποψηφιότητά του ενοχλεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ιακωβίδη:

«Η υποψηφιότητά μου ενοχλεί και προκαλεί ψευδή δημοσιεύματα. Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Μακεδονία παρουσιάζει το προεκλογικό τοπίο του δήμου Παύλου Μελά εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Με έκπληξη διάβασα ότι ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης, Σάββας Σερασίδης, θα στηρίξει την παράταξη του κ. Λίλτση. Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος διέψευσε άμεσα ο ίδιος ο κ. Σερασίδης. Το ίδιο δημοσίευμα αποκρύπτει τελείως την ύπαρξη της δημοτικής μας παράταξης και παρουσιάζει άλλα πρόσωπα και παρατάξεις που δεν έχουν πρόγραμμα, υποψηφίους, εκλογικά κέντρα, δημόσια παρουσία. Αν το δημοσίευμα είναι προϊόν παραπληροφόρησης της συντάκτριας τότε μιλάμε για μία κακή δημοσιογραφική στιγμή. Αν το δημοσίευμα εξυπηρετεί συμφέροντα που ενοχλούνται από την υποψηφιότητά μου τότε εκφράζω δημόσια τον αποτροπιασμό μου. Πορεύτηκα στη ζωή μου με ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτό θα κάνω και μέχρι τις εκλογές. Το οφείλω στην οικογένειά μου και σε αυτούς που πίστεψαν σε μένα».

Διάψευση του δημοσιεύματος και από τον Σάββα Σερασίδη

Σε διάψευση του περιεχομένου του δημοσιεύματος προχώρησε και ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης, Σάββας Σερασίδης.

Ο κ. Σερασίδης τονίζει ξεκάθαρα ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα του κ. Ιακωβίδη. Άλλωστε, είναι και ο ίδιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών.

«Πριν από δύο χρόνια είχα δηλώσει ότι συμφωνώ απόλυτα με τις αρχές και τις θέσεις της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Άρη Ιακωβίδη και στηρίζω την υποψηφιότητά του. Από τότε συμμετέχω ενεργά στη ζωή και στις εκδηλώσεις της Ανανεωτικής Κίνησης Πολιτών. Στην ομιλία μου στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου την προηγούμενη Κυριακή εξηγούσα ότι στηρίζω τον Άρη Ιακωβίδη γιατί είναι ένα νέο παιδί και αυτοδημιούργητος επαγγελματίας που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, και αυτό θα κάνει και όταν γίνει Δήμαρχος» σημειώνει στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σερασίδης.

 

Πηγή: http://www.thestival.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.