«ΕΦΟΔΟΣ» ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Δημοκρατίας στη Θράκη

Στην Ξάνθη με αντικείμενο τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές θα βρεθεί την Παρασκευή ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς από το χώρο της συντηρητικής παράταξης κατέρχονται δύο διαφορετικοί υποψήφιοι για τις Εκλογές.

Οι ΝΟ.Δ.Ε. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης & Ροδόπης) διοργανώνουν ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα:
«Εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/3/2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Ελισσώ» . Θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Έβρο περιλαμβάνεται σε ένα γενικό πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη με σταθμό και στον Έβρο, αλλά το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Σύμφωνα ,με το reprotal.gr, από τη Νέα Δημοκρατία, έχει γίνει γνωστό ότι άλλα δύο κορυφαία στελέχη του κόμματος θα έρθουν στον Έβρο μέσα στον Μάρτιο. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος όμως θα επισκεφτεί το βόρειο τμήμα του νομού στις 22 Μαρτίου και τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Μεΐμαράκη που θα βρεθεί στο νότιο Έβρο στις 30 του μήνα.

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.