Tοσουνίδης: Στριμωγμένος ο Κοτζιάς, προσπαθεί να ξεφύγει μέσω Δικαιοσύνης

To ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των μηνυμάτων του Νίκου Κοτζιά και από τον Πάνο Καμμένο μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώτος στον Άρειο Πάγο, άφησε ανοιχτό ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ό,τι έχει ανταλλαγεί μεταξύ τους υπάρχει», απάντησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στην ερώτηση αν ο Πάνος Καμμένος έχει και αυτός μηνύματα του Νίκου Κοτζιά. «Μετά την αποκάλυψη του μεγάλου ψέματος σε βάρος της Μακεδονίας και ενός ολόκληρου λαού, δεν υπήρχε επιστροφή, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Έπρεπε τα πάντα να δοθούν στο φως και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία», σημείωσε ο ίδιος. «Επιτέλους ο κ. Κοτζιάς μετά από πολλούς μήνες και αφού βρέθηκε στριμωγμένος προσπαθεί να ξεφύγει μέσω Δικαιοσύνης», σχολίασε εν συνεχεία ο κ. Τοσουνίδης.

Ερωτηθείς ξανά για το αν θα υπάρξει δημοσιοποίηση SMS από τον Πάνο Καμμένο, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι «θα καταθέσει το αποδεικτικό υλικό και θα δώσει στη δικαιοσύνη την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα». «Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ασυμβίβαστη φωνή αλήθειας», τόνισε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.